Ailem Kalbe Zararlı diyor

Arkadaşlar 4 aydır ağırlık kaldırıyorum ektoyum programım 1.gün göğüs biceps 2.gün bacak sırt 3.gün omuz triceps ağırlıklar 3 aydır aynı ağırlıklar yeni ağırlık alıcam hatta geç kaldım ama alıcamda ailem alma kalbine zararlı böyle rahat yapıyorsan devam et diyorlar bende. gelişim için almam lazım vücudum alıştı diyorum çözüm ltüfen kalbe cidden zararlımıdır bahsettiğim ağırlık en fazla tek kolda 15 kg

Kalbe zararlı olsaydı burada tecrübelerini paylaşan birçok değerli forum üyesi aramızda olamazdı herhalde

kalp kaslarını genişletiyor fakat bizim yaptığımız tırt body genişletir mi bilmiyorum fakat profesyoneller kalp ameliyatı geçirebiliyorlar bu yüzden

Sağ olun arkadaşlar teşekkürler ekto için bu tür program sorun olmaz değil mi bir de ayrı konu açmıyım şimdi ?

amatör olarak yapılan her spor sağlığa yararlı kalp konusu ise spor kalp kaslarını güçlendirir ancak prolukta sağlık değil para ve kazanmak önemli olduğu için kimyasallar devreye girer haliyle iş kalp ameliyatına kadar gider

İyi isinirsan nabzını antrenmanda önce biraz yükseltir ve kademeli olarak agirliklari arttirip gerekli gerilimi kaslara yüklemek yeterlidir

Back
Yukarı