mayiaskaquestion
Üye
Kardeşim,sanane? Milletin annesiyle babasıyla ilişkisinden sanane niye hala boş boş konuşuyosun anlamıyorum.İster babamdan aldığım parayla k***mı silerim ister katlayıp uçak yaparım.Orası bana kalmış,seni ilgilendiren kısım nasıl ikna edebilirim olmalı,ilerisi değil.Parasini annesinden babasindan aliyorsa, kendi calisip kendi kazanmiyorsa hesap verecek.gerekirsede ailesi istymyrsa almayacak.bu benim gorusum.herkesin gorusu kendine.sen baba parasi yiyip ustunede parani nereye harcadigina dair ailenle oturup adamakilli konusmuyorsan herkesede aynisini onerme.
Konu ne olursa olsun yalan isin icine girmemeli.kendin gibi kotu yola sevketme herkesi.
Arkadas sana gelincede ailen istemiyorsa alma.o paraya beslenmene harca.annenle otur konus.toz almayacam ama her gun yemegimi yapacaksin de.onu kabul eder en azindan.
GT-I9190 cihazımdan gönderildi
Sen niye saçmasapan konuşuyosun gene orasını anlamıyorum,konuyu her seferinde saptırıyorsun.Ben annemden babamdan aldığım parayla ne yaptığımı anlatmak zorunda değilim,o parayı ben harcayayım diye vermiş ben her gün kenara 50 kuruş atar gene biriktirir istediğimi alırım anladın mı? Seni nasıl yetiştirdiler bilmiyorum,her gün liste mi çıkarıyorsun baba bugün bu sakızı aldım bu otobüse bindim bilmemne yaptım diye oturup hesap mı veriyorsun?
Arkadaş protein tozu almaya nasıl ikna edebilirim demiş,protein tozunun yerini nasıl doldurabilirim dememiş yobaz düşüncelerini kendine sakla burda milletin konusunu kirletme