e bızd eyedık o abaza halınle 5 saatı
bu arad senı moda bıldırdım cok surmez banlanırsın
feyk hesap acıp sureklı tesekkur etmek neymıs gor seks tanrısı
---------------------------------------------------------------------------------------------
teşekürü ki komşum yapıyor bu siteyi ben önerdim 5 saat değilse bile normal birine söylesem 3-5 dakikadan 15-20 dakkaya çıkar tahminim kısa süre çalışmayla istersen sana özel mesajla yazayım tekniği ben başlığ açmayı bilmiyorum sen ugun görürsen aç millete yay kardeş estağfurullah ne tanrısı
ama aatmıyorum cidden en aslında verdiğim taktikle 1-2 ayda 5 dakkalık adam 15-20-25 e çıkar çok iddalıyım al sen koy siteye
banlanırsam banlanayım ne yapalım ama o teşekkür edenler arkadaşlarım ne yapim teşekkür etmemi diyimdumbelllls
istersen tekniğimi bir deneyin fayk se yalancıysam öle hakaret yağdırırız birbirimize önce dene bence hyper_
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 05:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 05:35 ----------
e bızd eyedık o abaza halınle 5 saatı
bu arad senı moda bıldırdım cok surmez banlanırsın
feyk hesap acıp sureklı tesekkur etmek neymıs gor seks tanrısı
---------------------------------------------------------------------------------------------
hem ne kıskanıyorsun hemşerim sor söyleyelim tekniğini sataşacağına sor şimdi yazsam direk silerler tahminim
kimsede bu güzelliği yapmaz kimseye bunu da bilin dalga geçmeyip dorsanız söylicem ama nerdeeeeeeeeee
vallaha benim pilim bitti uyuyorum soran varsa süre taktiğini özel mesaj atsın isteyenler artık iyi gecelerkafa_
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 06:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 05:44 ----------
hadi neyse arkadaşlar uyumadan biriki ipucu veriyim süre konusunda makara yapıyorum sanan inanmayan arkadaşlara öle yatayim
(ha bide yetkili arkadaşlar samimi şekilde vucut geliştirmeyle alakası yok ama kendim tesadüfen bulduğum fazla zahmeti olmayan bu taktiği alıp yayınlamak isterseniz ben paylaşmaya hazırım alın yayınlayın isterseniz 1 kişiye faydam olsa o da yeter)
taktikte şişme bebek li uygulamalar var ve teknik boyunca cinsel perhiz ne kadın ne el arabası sadece vucudu piskolojikman hazırlamak için yapılacak özel çalışma+gündüzleri sivil hayatta dolaşırken penise uygulanan gayet sağlıklı sündürme tekniği ile aynı anda penis uzaması elde edilir vs. vs. olayda ilaçlarda kullanılır
bu kadar trailer demo size yeter isteyen bizzat sorsun bi zahmet iyi geceler
ha bide enemy emmioğlu teşekkür etmeyin yaw adamlar kızıyo her yazıma çakmayın teşekkür.