Ahmet Retip 2 Yıllık Düzenli Çalışma Motivasyon Video

Selam Murat Cenk..videoyu açtığımda benimde dikkatimi çeken hareketlerin yanlış yapılışı oldu..birkaç arkadaşımız bunu belirtmiş zaten ama arkadaşının bu yorumları olumlu olarak alması gerekir kendi iyiliği için..2-3 yıl sonra tekrar konu açıp vücudum neden gelişmiyor kür yapacağım galiba dersin/iz..eğer sen sadece öven yorumlar yap dersen buraya kimse yorum yapmaz onu belirteyim.ha bu yorumları yazıyoruz vücut kötü mü? değil..kollar vücuda göre oldukça geride..spor hayatınızda başarılar dilerim her ikinizede..

Selam Murat Cenk..videoyu açtığımda benimde dikkatimi çeken hareketlerin yanlış yapılışı oldu..birkaç arkadaşımız bunu belirtmiş zaten ama arkadaşının bu yorumları olumlu olarak alması gerekir kendi iyiliği için..2-3 yıl sonra tekrar konu açıp vücudum neden gelişmiyor kür yapacağım galiba dersin/iz..eğer sen sadece öven yorumlar yap dersen buraya kimse yorum yapmaz onu belirteyim.ha bu yorumları yazıyoruz vücut kötü mü? değil..kollar vücuda göre oldukça geride..spor hayatınızda başarılar dilerim her ikinizede..

Benim de dikkatimi ilk o cekti ama nedense arkadas bunu anlamak istemiyor. Video ya yorum yapilmasini istemis ondan sonra yapici elestiri gelsin demis sonra da hareketlerin yapilislari ile ilgili gelen elestirileri "yikici" olarak gormus. :)

Bel pikeleri, ters-duz saltolar, ters saltoyu yarida kesip bel pikesi ile tamamlamak gercekten guzel, estetik ve (hareketin yapilisi bakimindan) nizami. :)

Danny nin de dedigi gibi agirliklari nasil kaldirilmamasi gerektigini gostermis bize :)

sizin sölediğinize diyeceğim bişey yok ama sizle diğer arkadasların yorum yapış biçimi eleştirmeden çok yerin dibine geçirmek gibi olmuş dediğinize saygı duyuyorum aynen ileteceğim tşk ederim spor hayatınızda başarılar dilerim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:57 ----------

Benim de dikkatimi ilk o cekti ama nedense arkadas bunu anlamak istemiyor. Video ya yorum yapilmasini istemis ondan sonra yapici elestiri gelsin demis sonra da hareketlerin yapilislari ile ilgili gelen elestirileri "yikici" olarak gormus. :)

Bel pikeleri, ters-duz saltolar, ters saltoyu yarida kesip bel pikesi ile tamamlamak gercekten guzel, estetik ve (hareketin yapilisi bakimindan) nizami. :)

Danny nin de dedigi gibi agirliklari nasil kaldirilmamasi gerektigini gostermis bize :)

tşk ederim yorumunuz için aynen ileteceğim :)

benim yapabileceğim tek yapıcı eleştiri kum torbasına vg eldiveni ile girmeyin.mümkünse bir el bandajı ve üstüne boks eldiveni kullanın 2 senelik çalışmanın üstüne bileği sakatlarsanız toparlayana kadar 1 sene geriye gidersiniz.

vidoda emek var , arkadaşlar söylemiş zaten hareketler hakkında görüşlerini oralara girmiyorum katılıyorum o yorumlara. 30 yaşında bi insanın sporla uğraşması güzel birşey onuda ayrıca belirteyim. Umarım normal antrenmanlarda hareketler doğru yapılyıordur :) ve bişeydaha eklemek istiyorum. bi kaç arkadaşa uslubunuz çok çirklin olmuş. Buraya video konuluyorsa eleştiride gelicektir forum burası unutmayalım. iyi günler spor hayatınızda başarılar

mrb arkadaşlar.öncelikle yorumlarınız için teşkkr ederim..bu yorumlar benim için önemli ve değerli.çünkü yarışmaya katılıyorum bu sene kısmetse..hareketler değilde pozlarımın yanlış olduğuı doğru çünkü hiçkimseden prof destek görmüyorum.bu arda klıp bı ay önce çekildi.özellikle kollarımın zayıf olduğu çok doğru uğraşıyorum ama nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum.eleştirilere açık bi insanım tekrar tekrar tşkrler saygılar..:)

@danny boy
sen herkesi eleştiriyorsun :D kaç oldu bu heryerde görüyorum seni biri yanlış yada eksik bişey yapsa sanki yanında olsan agzını burnunu kırcakmışşın gibi davranıyorsun biraz daha seviyeli bir dille dile getirsen senden yarar lısı yok bu forum da di yecegimde hani bir atasözümü deyimmi ne vardır bir ekmek verir 9 tokmak vurur diye ha o gibi aynı :d

mrb arkadaşlar.öncelikle yorumlarınız için teşkkr ederim..bu yorumlar benim için önemli ve değerli.çünkü yarışmaya katılıyorum bu sene kısmetse..hareketler değilde pozlarımın yanlış olduğuı doğru çünkü hiçkimseden prof destek görmüyorum.bu arda klıp bı ay önce çekildi.özellikle kollarımın zayıf olduğu çok doğru uğraşıyorum ama nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum.eleştirilere açık bi insanım tekrar tekrar tşkrler saygılar..:)

eleştitiler olucakki daha iyi yerlere gelebilesin :)

bence öncelikle nasıl antrenman yapıyorsun nasıl beslebıyorsun bunları paylas bızımle belkıde yanlısın coktur

yada belkıde yanlıs yoktur da uygulmada sorun vardır

@danny boy
sen herkesi eleştiriyorsun :D kaç oldu bu heryerde görüyorum seni biri yanlış yada eksik bişey yapsa sanki yanında olsan agzını burnunu kırcakmışşın gibi davranıyorsun biraz daha seviyeli bir dille dile getirsen senden yarar lısı yok bu forum da di yecegimde hani bir atasözümü deyimmi ne vardır bir ekmek verir 9 tokmak vurur diye ha o gibi aynı :d

hahaha :) yok yahu o biraz net ortamında olduğumuz için yazı da mımık yok ıfade yok yoksa öle yanında olsam dövmem kimseyi :)

torba döverken body eldivenimi takıyor? bandajda takmamış.doğru yumruk atmıyor bu şekilde bir işe yaramaz ya tabi ter atmak için yapıyor ama nizami yumruklar atarsa yumruklarını geliştirir güçlendirir.

öyle çok abartılı yanlışlar yok
hareketler biraz yanlış olabilir
ama bence başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim keşke herkes video yapıp paylaşabilse
zaten antreman böyle yapılır diye bi video yayınlamamış
kendi videosunu koymuş saygı duyuyorum
ilk gözüme çarpan kollarda zayflık var kol programını gözden geçirmeli

sizin sölediğinize diyeceğim bişey yok ama sizle diğer arkadasların yorum yapış biçimi eleştirmeden çok yerin dibine geçirmek gibi olmuş dediğinize saygı duyuyorum aynen ileteceğim tşk ederim spor hayatınızda başarılar dilerim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:57 ----------

tşk ederim yorumunuz için aynen ileteceğim :)

Kardeş sn bilgili sn galiba bu konularda 1.55 boy 63 kiloyum ve kilovermek istiyorum napmalıyım :/ ve göğüs bölgesinide nasıl erite bilirim nlr yrdm

2yıla göre çok kötü çoook:(

öyle çok abartılı yanlışlar yok
hareketler biraz yanlış olabilir
ama bence başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim keşke herkes video yapıp paylaşabilse
zaten antreman böyle yapılır diye bi video yayınlamamış
kendi videosunu koymuş saygı duyuyorum
ilk gözüme çarpan kollarda zayflık var kol programını gözden geçirmeli

yorumunuz için tşk ederim

---------- Post added at 18:25 ---------- Previous post was at 18:23 ----------

Kardeş sn bilgili sn galiba bu konularda 1.55 boy 63 kiloyum ve kilovermek istiyorum napmalıyım :/ ve göğüs bölgesinide nasıl erite bilirim nlr yrdm

Şuanda konumuz bu değil arkadasım :)

ben şu kırmızı yaptıgım yere takıldım :)

Yeşil yaptıgım yerin sebebide o kırmızı yer işte

çogunluk hareketler yanlış diyor sene hayır doğru diyorsun,o zaman o kolda büyümez

Hareketler yanlış olup olmaması fazla önemli değil bence cünkü bodybuilding videosu değil bu diyemeyizde motivasyon olarak da olmamış zaten yinede emek var teşekkürler daha iyi videolar bekleriz

Şu 2 yıl için kötü diyen arkadaşlar, fotoğraf ekleyinde sizide görelim.Sonuçta bu işte emek var adamlar video yu hazırlamak için emek harcamış,en azından emege saygı duyun.

Back
Yukarı