Ahlaksız teklif aldım

arnoldun annesi gençken vücut geliştirmeye başladıktan bi süre sonra gay mi diye doktara götürdüğünü biliyormusun?

arnoldun annesi gençken vücut geliştirmeye başladıktan bi süre sonra gay mi diye doktara götürdüğünü biliyormusun?

nerde yzıyor bu ben hıc denk gelmedım de

bu arada abartmayın bu kadar duyanda tecavuze kalkısıyor sanar gayleri

ne var yolda seni beni kesse

bende bazen çıkıyorum taksime falan geziyorum mesela bakan oluyor ne var ben gurur duyarım çünkü herkesten iriyim farklıyım kendime özen gösteriyorum her tipte insan beni beğeniyor demekki :) sığ olmaya gerke yok kadınlar beğense ne farkeder erkekler beğense ne farkeder sanki spor v.g değilde kız tavlama sanatı madde 31 in sartı :)

beğenilmek hoşuna gitmeyen varsa gitsin tatlı falan yesşn ne bilim çok alkol alsın hamurişi yesin zaten ne kızlar beğenir nede erkekler

konuyla alakasız olacak ama,fazla kastan dolayı tek yumrukta adam bayıltan var mı aranızda? yumruğunuz diğerlerine göre ne kadar kuvvetli vuruyor? yada bir kavgada rakipten ne kadar üstündünüz güç açısından

konuyla alakasız olacak ama,fazla kastan dolayı tek yumrukta adam bayıltan var mı aranızda? yumruğunuz diğerlerine göre ne kadar kuvvetli vuruyor? yada bir kavgada rakipten ne kadar üstündünüz güç açısından

oooo sen harbi fenalardasın ya MK #7 haklı yani :)

sen hala kavga dövüş peşindeysen bence hiç uğraşma bu sporla al bi demir çık sokağa kavga et

Ben vg yapmadan önce yumruk dahi atamazken şimdi bir yumrukta boğayı deviriyorum!

• Like
Reactions: Azi
Herşeyi bil ama yapma tabirine en çok uyan konulardan biri de dövüştür. Ne kadar sakin, uysal, barışçıl bir adam olsanız bile hayatta kendinizi savunmayı bırakın bir haksızlığa müdahale etme durumlarında da kalabilirsiniz. Bu yüzden dövüş sporlarına ilgi duyan herkesi kavga meraklısı sanma hatasına düşmeyin.

Yumruk kuvvetine gelirsek, elbette güç hacimle alakalı olduğu kadar hızla da alakalı. Bu yüzdendir ki aşırı hacimli vücutçular biraz hantal olur ama bu dediğimiz hacime ulaşmak pek çoğumuz için mümkün olmayacağına göre bizim için endişe konusu değildir. Bu durumda sorunuzun cevabı kesinlikle evet olur, vg yapan birinin yumruk kuvveti de artar, ama tabii bunun için de en azından yumruk atmayı bilmesi gerekir.:)

Yumruk kuvvetine gelirsek, elbette güç hacimle alakalı olduğu kadar hızla da alakalı. Bu yüzdendir ki aşırı hacimli vücutçular biraz hantal olur ama bu dediğimiz hacime ulaşmak pek çoğumuz için mümkün olmayacağına göre bizim için endişe konusu değildir. Bu durumda sorunuzun cevabı kesinlikle evet olur, vg yapan birinin yumruk kuvveti de artar, ama tabii bunun için de en azından yumruk atmayı bilmesi gerekir.:)

F=m.a dersek bu goruse pek katilmiyorum :)

F-kuvvet
m-kutle
a-ivme

Bu spor u hiç bi zaman adam dövmek için yapmadım hatta body e başladığım günden itibaren kimseyle kavga etmiyorum. Laf söyleyenler olduğu halde uğraşmıyorum

para teklif etmesi berbat tabi ama seni beğenmiş olmasından dolayı gurur duymalısın. gayler sadece fizik güzelliğine bakar.(türk gayler çok zevksizdir gerçi ama)

Bu kadar açık sözlü olmasaydın keşke :D Arkadaş şimdi türk kızları neden türk gaylerini begenmıyor diye konu falan açar olayın rengi degişir :)

@xsteel

Bu arada yumruk meselesiyle ilgili açtıgın konuya gerçekten anlam veremedim. İstersen müsait bi yerde dur biz inelim. Senin teklifteden sonra psikolojin bozulmuş sanırım :)
Yakında bu olayı tv de görürseniz şaşırmayın Şehrazattan sonra ikinci ahlaksız teklif :P

yumruk ile ilgili formülünüz tam olarak geçerli olmaz beyler,bu durumda %10 kas %90 yağ kütlesinden oluşan bir yumruğu hareket ettirecek olan %10 kas kütlesidir ve geri kalan yağı taşır tek başına,buda hız açısından çok olumsuzdur,fakat kolun %85'i kas ise kolu hareket ettirecek mekanizmada kendine göre çok güclü olur,o nedenle pek bir hantallık söz konusu değil,benim düşüncem 40 cm kolu olan birisi 25 cm olan birine göre en az 3 kat daha fazla hasar verir

yumruk ile ilgili formülünüz tam olarak geçerli olmaz beyler,bu durumda %10 kas %90 yağ kütlesinden oluşan bir yumruğu hareket ettirecek olan %10 kas kütlesidir ve geri kalan yağı taşır tek başına,buda hız açısından çok olumsuzdur,fakat kolun %85'i kas ise kolu hareket ettirecek mekanizmada kendine göre çok güclü olur,o nedenle pek bir hantallık söz konusu değil,benim düşüncem 40 cm kolu olan birisi 25 cm olan birine göre en az 3 kat daha fazla hasar verir

Bu sozlerini gormemis gibi yapacam :)

Formul de bizim degil newton un 2 hareket kanunu ;)

Bu sozlerini gormemis gibi yapacam :)

Formul de bizim degil newton un 2 hareket kanunu ;)

formülünüzden kastımı,formülü icat edinin sizler oldugu değil.atladıgınız bir nokta var,o da kütleyi harekete geçiren bir diğer f kuvvetidir, F=m.a..f olmalı formülde,cünkü kütle aynı zamanda kendi f kuvvetine sahip,o da kas oluyor.başı boş bir kütleden bahsetmiyoruz,kol kendini hareket ettirebilir

Back
Yukarı