Ahlaksız teklif aldım

abi beğenilmek güzelde,hemcinsinlerin hakkımızda bu yönde düşünmeleri mide bulandırıcı.mesajı ilk okuduğumda bayan sandım sevindim,mail adresindeki yılmazı okuyunca yerin dibine girdim

hahahaha.dua et yılmazmış ya nuri olsaydı :D

How ı meet your mother'da bu konu işlenmişti. hatta Ted ile Barney gidip eşcinsel adama kimden hoşlanıyosun diye sormuştu. Sevilmek her türlü güzeldir takma kafana dostum.

hayır,aynı şehirde sadece.biber gazım zaten var,birden fazla kişiyle kavga etme ihtimaline karşın dumbelllls
İkiden azsa çakarım osmanlıyı oturturum diyosun a32 :D
Sanal alem belki bi çocuk belki yakın bi arkadaşın.. (Bu arkadaş mevzusu iyi feldi aklıma yapayım böyle bi şaka :D:D ) salla gitsin ...

How ı meet your mother'da bu konu işlenmişti. hatta Ted ile Barney gidip eşcinsel adama kimden hoşlanıyosun diye sormuştu. Sevilmek her türlü güzeldir takma kafana dostum.

Barney gerçek yaşamında, homo'dur. Bilmeyenler için söylüyorum. Bu da o adamın nasıl bir oyuncu olduğunu göstermeye yetiyor sanırım...

Facete tanımadığım bir amca diyim mesaj yollamıştı geçen haftalarda. '' Çok şekersin'' diye. Şaka mı bu demiştim ama neyse. Oluyor bazen böyle :)

valla ben hiç almadım böyle bi teklif o tür sitelerede üye değilim.reeldede gelse güler geçerdim sanırım.

Demek istemiyorum ama ne diyim bunlar doğacağına 1 maymun doğsaymış en azından doğada yeri falan olurdu.

Biyandan da iyi bişey tecavüz vakkaları azalır en azından :D

bizim salondada var iki tane hele benchteyken cok guluyorum damatgeye gelingey bench basarken yardım edioken ayy ayy ayy diye bagırıyo :D valla cok sukur daha almadım:).valla bi cok kisiden dayak yiyecekler gibi ama gay oldukları icin deil bazı yakısıklı arkadaslara dik dik baktıkları icin

dün mail adresini görmüştüm facebookta bi bakayım adrese dedim adamın amaç zaten belli arkadaş listesi filan adam gay..

takılma böyle şeylere sil geç..ben sahilde yürüyüş yaparken takılan olmuştu acayip sinir bozucu bir durum tipimde öyle yumuşak değil kayık biriyim :D

Bana kaç kere paralı parasız nette dışarda teklifte bulunuldu ama VG yapmadan öncede oluyordu. Hiç birinde terslemedim , onlara karşı ilgi duymadıgımı ve onlara saygı duydugumu belirtmişimdir hep. Burda büyütülcek birşey yok. Kimse göründügünden farklı bir kimlige sahip olmak istemez. ALLAH inancı olan biri ya da hümanist düşünen biri bunun farkındadır zaten. O kişi hormonlarındaki sıkıntılardan dolayı bu şekilde davranıyor anlayış göstermek gerek. Burda yayınlamanın bir anlamı yok çok gereksiz buldum. Herkes için eşit , aynı mesafede özgürlügün oldugu bir dünya için Respect!

Bana kaç kere paralı parasız nette dışarda teklifte bulunuldu ama VG yapmadan öncede oluyordu. Hiç birinde terslemedim , onlara karşı ilgi duymadıgımı ve onlara saygı duydugumu belirtmişimdir hep. Burda büyütülcek birşey yok. Kimse göründügünden farklı bir kimlige sahip olmak istemez. ALLAH inancı olan biri ya da hümanist düşünen biri bunun farkındadır zaten. O kişi hormonlarındaki sıkıntılardan dolayı bu şekilde davranıyor anlayış göstermek gerek. Burda yayınlamanın bir anlamı yok çok gereksiz buldum. Herkes için eşit , aynı mesafede özgürlügün oldugu bir dünya için Respect!

yolda seni kessem saygı mı duyacan?sevişme teklifinden önce bi analiz yapabilir cinsiyetime dair,eşcinsele mi benziyorumda direk teklifi yapıştırıyorlar,saçmalık

Back
Yukarı