Ahh şu kalçalarrrr :/

benim kalçam çok küçük aşırı hemde pantolon giyince sanki hiç yokmuş gibi bu dertten sıkıldım çok.genelde çoğu kişi kalçalarını küçültmekle uğraşır ama ben tam tersini arıyorum,pek bi yerde rastlanmadık bişey bu sanırım.estetikle filan büyütüldüğünü biliyorum ama sporla büyürmü merak ediyorum.bilenlerin yardımına ihtiyacım war???

Hacim çalışması yap, antreman hareketleri bölümünden kalça hareketlerine bak ağır bir dumbell ile 12şer tekrar halinde yap. Büyür.

Bendede aynı sorun var.Kilo alcaksın öncelikle.Leg raise ve squat hareketlerini yapabilirsin.Squatta kalçanı dışa çıkartarak yap.

bacak calısmalarına önem ver. 1 günü sırf bacaga ayır. Squat yap bol bol sıkı bi bacak calısmasıyla kalca bacak komple kalınlaşır

benımde kaşçam buyuk bıraz:) bu aykı programda ddeadlıft ve squat koymus hoca bacaj ıcın olan kalcamı dahada buyuturmu yoksa şeklemı sokar? buyumesınden korktugum ıcın bacak antremanlarından nefret edıyorum ama gerı kalmasın dıye calısıyorum

Bol bol bisiklet sürmeni öneririm benim şu an yağsız hali bile bi hayli büyük daha önceleri bisiklet sürmüşlüğüm bayağı oldu :D

Eğer salona gidiyorsan ve squat yapacak duruma geldiysen hacim sistemli (az tekrar çok ağırlık) squat gir baya işe yarar

agır kilo squat gir / bolbol dumbell lunge yap kalcalara iyi vurur / ve karnına plaka koyarak bridge hareketini yap / aynı sorun bendede vardı ..

Back
Yukarı