RmznTR
Üye
bı yerlerden baslada ..tahmınen sen cok cana yakın kıbar bı cocuksun kızlar senı daha cok arkadas olarak gormek ıster tabı..bıraz cool ol.yanı erkeklere kaba kızlara az kaba..
Yok aslinda butun kizlarla arkadasim deyince normal olarak oyle anladin sen ama yani full kizlarla takilip kizlarin arasindaki muhabbete giren veya girecek tarzda olan biri degilim kizlarla her konuda konusurum beni kizlarin cogu komik ve ayni zamanda sert buluyo bundan eminim.bu arada kiz ortamim sadece okulda var disardan 1-2 tane kiz arkadasim var yakin oldugum onlarda ortama girmiyo, yeni arkadaslar edinsem belki aralarindan birini goturebilirim

Öyle bir mantık yok dostum ya.Ummadık yerden çıkabiliyor bu aşk.Belkide en yakın kız arkadaşın senden hoşlanır olabiliyor.Sadece biraz daha kızlarla zaman geçirmeye bak.Ortamdan ortama ak.Ben akınca dikkat ederim hep beni kesen var mı diye.Sanki bütün kızlar bana platonik aşıkmış gibi davranırım.Zaten beni arkadaş olarak gören belli eder hal ve hareketlerinden.Benim arkadaş olarak görmeyen benim düşmanımdır. DÜŞMAN=SEVGİLİ
Anladim,o zaman kizlarla daha cok zaman gecirmeye calisirim ama bu kizlarin arasinda beni seven veya cikabilecegim bi kiz olsa simdiye kadar cikardi be.