Arkadaşlar şimdi ben 17 yaşında bir gencim boy 192 kilo 70 çok zayıf birisiyimdir vücudumda ki yağ oranı da fazla değil.BB sporuna 2-3 hafta olmuştur başlayalı burada ki bilgili abilerimizin sayesinde kendime bir program hazırladım ve haftada 4 gün bu programı uyguluyorum Omuz-Göğüs-Kol-Arka Kol şeklinde programım fakat adonis kasları denilen göbekten cinsel organın olduğu bölgeye kadar "V" harfi şeklinde inen kasa da merak saldım vücudum elverdiği için geliştirmek istiyorum.Hiç (yaz ayları için diyorum) spor yapmama rağmen şu an da o bölge de çok dikkatli bakılınca görünen bir çizgi var ve bastırınca fark ediliyor sanırım vücudum da denemmi istiyor kısacası bu kası hangi hareketlerle geliştiriim hangi günler kaç setten ne kadar yapmalıyım ayrıca Baklava deseninde ki karın kasların da da aynısı geçerli bu iki kas grubunu hangi hareketlerle hangi günlerde kaçlık setlerle geliştirmeliyim?Aslında benim arıştırmalarım dumbell side bending ve Çakı hareketini gösteriyor ama size danışmadan iş yapmak istemiyorum. Alanında en iyi olan bu forumdan yardım bekliyorum.
NOT.Ant. programım salı(göğüs+kol) çarş.(omuz+arka kol) cuma(göğüs+kol) cumartesi(om.
+arka kol) diğer günler boş..

NOT.Ant. programım salı(göğüs+kol) çarş.(omuz+arka kol) cuma(göğüs+kol) cumartesi(om.
+arka kol) diğer günler boş..