Adet gecikmesi

gazetede şöyle bişey okumuştum bi zaman. kız abisinden hamile kalmış ama ilişkiye falan girmemişler tabi, sonra olay şöyle anlaşılmış, çocuk tuvalette mastürbasyon yapıyor, tam silmiyor, sonra kız gelip oraya oturunca hamile kalmış.

Okuduğun gazetenin ismi zaytung muydu?

Revolt;

Umarım korktuğun şey basına gelmez. Çünkü gercekten can sıkıcı bir durum.

sürtünme ne abi:D 17 yaşındayım ilk defa duydum

bu arada gazete haberiyle ilgili sperm dış ortamda 3-4 saniye yaşayabilirmiş derste görmüştük ilkokulda.
yani abisi çekip kızda 2 saniye sonra bi şekilde onu 8 cm derinliğe sokmadıysa(8 cm derine gitmesi lazımmş hamile kalması için) hiçbişekilde hamile kalmaz:D

dediğin şekilde hamile kalması imkansız . adet gecikmesi gayet doğal; eğer bir kaç gün daha sürerse tabi o zaman endişelenebilirsin. kürtaj kalkmadı bu arada.
İmkansız değil. Sürtünmeyle de olsa sperm kaçarsa eğer eğer hamile kalma ihtimali var.

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler değerli yorumlarınız için.
bugün gittim 2 farklı markanın hamilelik testini aldım ve yarın sabah testleri uygulayacak ve gelişmeleri aktarayım ona göre yorumuzu okumak isterim hepinizin.

şimdi öğlen 2 gbi falan kan+kahverengi akıntı gelmiş.
akşam 6 gibi evlerinin oraya gittik ufak çaplı bir tartışma yaşamadık değil :) eve gidince bak bakalım kan gelmiş mi dedim.
eve gittiğinde biraz kan geldiğini söyledi.kahverengi akıntı değil emin misin dedim.evet resmen kan dedi.sonra otobüse bindim yaklaşık yol 40dk sürüyor.
eve geldim duş falan aldım 1 saate yakın konuştuk ve bi 10dk önce kapattık telefonu.kapatıktan sonra tekrar bakmış yine çok az miktarda kan gelmiş.kahverengi akıntı yok.sadece kan gelmiş.

herşey yarın ki 2 ayrı markanın(gerçi ikiside tablet ama) hamilelik sonuçlarına bakıcaz.umarım bir sorun çıkmaz.
gelecek yorumlara şimdiden teşekkürler :)

300-400 sorun değil karşılayabilirim ama özel hastaneler yapıyor mu?ya da devlet?

bir dahaki sefere çok dikkatli olucam tabiki ama ilkönce şu an ki durumdan bir kurtulabilsem.
şimdi diyelim kız arkadaşm hamile.ailelerimizin duymaması gerek.onların haberi olmadan kürtaj yaptırabilir miyiz?yani ikimizde 18 yaşını geçtik herhangi bi veli onayı isteniyor mu?
ve ilerde bu kürtaj ortaya çıkar mı?yani ilerde olabilecek bir ameliyatta "siz daha önce de kürtaj olmuşsunuz" denilebilir mi?
arkadaşlar gerçekten çok yardıma ihtiyacım var :S

Şuan içinde bulunduğun durumu gayet iyi anlıyorum bende bir kaç kez yaşadım 18 yaşını geçmiş olsa dahi evlilik olmadığı için devlet hastahaneleri sıkıntı çıkarabiliyor ama iyi bir özel hastahane sanmamki sıkıntı çıkarsın birde sanırım kız arkadaşın bakire yani sürtünerek yaptığınıza göre o zaman vajinaya sperm gitmiş olsa dahi hamile kalma oranı çok çok düşüktür dünya üzerinde en son açıklanan ilk ilişkide hamile kalma oranı %20 dir yani hiç canını sıkma sen doğrudan bir ilişkiden içine boşalma olayı bile yaşamamışsın sadece sürtünmeden belki olmuştur korkusu var içinde ama çok çok düşük bir oran kendini hiç sıkma derim ben :)

İlk başta stres nedeni ile sadece adet lekesi olarak başlamış ama sonra normal kanamaya dönmüş. Bugün yarın kanaması şiddetlenir, siz de rahat bir nefes alırsınız :))

Bunu,Haydar Hocama kısa bi mektup çekerek anlayabiliriz kafa_

@axiboy ve @dexonia

çok çok teşekkür ederim benim için endişelendiğiniz,beni düşündüğünüz için.
hiç bir sorun yok dün tam anlamıyla bir daha adet kanaması geçirdi ve haziranda 63 kiloyken 1 hafta önce tartıldığında 59 kgye düştüğünü söyledi kız arkadaşım.ve gebelik testi de negatif çıktı ayrıca gebelik belirtileri de yok.:)
artık eminim ki bir sorun yok.ilgi gösterip cevap yazan,yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok çok teşekkürler ediyorum.
foruma giremeyişimin nedeni internetimi kapattırmamdı.şu sıralar biraz maddi sıkıntı çekiyoruz da ailecek.

tekrar tekrar teşekkür ediyorum ve konunun kapatılmasını istiyorum.

@axiboy ve @dexonia

çok çok teşekkür ederim benim için endişelendiğiniz,beni düşündüğünüz için.
hiç bir sorun yok dün tam anlamıyla bir daha adet kanaması geçirdi ve haziranda 63 kiloyken 1 hafta önce tartıldığında 59 kgye düştüğünü söyledi kız arkadaşım.ve gebelik testi de negatif çıktı ayrıca gebelik belirtileri de yok.:)
artık eminim ki bir sorun yok.ilgi gösterip cevap yazan,yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok çok teşekkürler ediyorum.
foruma giremeyişimin nedeni internetimi kapattırmamdı.şu sıralar biraz maddi sıkıntı çekiyoruz da ailecek.

tekrar tekrar teşekkür ediyorum ve konunun kapatılmasını istiyorum.

oh be forum olarak haftalardır diken üstündeydik, rahat nefes aldık sonunda :)

1- yenı yetme nedir? yardım ıstıosan daha duzgun konusmalısın
2- eskısehırlıyım dındar bagnaz fılan degıldır
3- kurtaj yasası cıkmadı ama uygulama baslandı eger oyleyse ısın zor
4- cınsel bolgenın uzerıne bosaldıysan veya oraya deydıysen hamıle kalmıs olabılır
5- kesın cozum kan testıdır 30 40 tl ye ozel lablarda yapıyorlar
6- ılıskı basıt bı olay degıldir cıddıye almalısın

bunları yazdım ama sorun yokmus daha dıkkatlı olmalısın bundan sonra .

selamlar arkadaşlar.

bu aralar aklıma takılan bi soru ve ufaktan da tırstırıyor hani :) özellikle sorularım bayanlara

kız arkadaşımla temmuzun 23sinde seviştik fakat biz sadece sürtünmeyle yapıyoruz.tam birleşme olmadı yani.
normalde ayın 21inde adet görmesi gerekirken yaklaşık 5-6gündür görmüyor.
ve beni de iyice gerdi bu durum.bugün tekrar sürtünmeyle ilişkiye girdik.bu sırada 2 defa çok az miktarda ufak ufak kanlar geldi.

yaklaşık 1 aydır ne midesi bulanıyor ne başı dönüyor sadece adeti gecikti.
sizce herhangi bi gebelik olmuş olabilir mi?

diyelimki hamile kaldı.yapmamız gerekenler nedir?
herhangi bir devlet veya özel hastaneye gitsek fetüsü aldırabilir miyiz?
akp iktidarı kürtajı yasakladı yasaklamadı gibi spekülasyonlar var.bunların doğruluğu nedir?

lütfen yeni yetmeler bilgisi olmayıp da zikri olan insanlar herhangi bi yorum yapmazlarsa memnun olurum şimdiden çok teşekkürler :)

Birşey olmaz sen merak etme. Gecikmiştir, olabiliyor bazen. Kan mevzusu da zorlanmış olduğu içindir, zardaki kılcal damarlarda zedelenme çatlama olmuştur yavaş ol biraz :D Nişanlımla benzer bir durum yaşadım, herşey normal. Ama flört aşamasında böyle şeyler bana ters, umarım ciddisinizdir ileriye yönelik...

Back
Yukarı