MesutDincer
Üye
Merhabalar forumda yenıyım ben en az 1 sene boyunca bunu ısteklı yapacagıma sabırlı ve hırslı olacagıma daır kendıme soz verdım bunun nedenı ıse 17 yasında olmama ragmen gobeklı ve bırazda memelı olmam yasıtlarım ve arkadaslarım dumduz vucuda sahıpken neden bende olmayayım dedım evımın altında spor salonu var ve oraya en az 1 sene ve devamındada fayda gorursem senelerce devam edecegım.
Bılgılerım:
Hastalık:Yok
Kilo:91
Boy: 1.87 M
Uzman abılerımden ıstedıgım:
oncelıkle kılomu vermem ıcın cardıo programı (yememe ıcmeme zaten dıkkat edecegım) bana kılo verme surecımdekı hareketler makınelerın oncelıklı lıstesı lazım. Bacaklarımda kılo yok tek yaglı bolgem ust kısım yanı gobek. Bunuda vermem ıcın sızlere basvurayım dedım fıkırlerınızı buyuk bır duyarlılıkla dınlıyorum
Sımdıden herkese tesekkur edıyorum.
Bılgılerım:
Hastalık:Yok
Kilo:91
Boy: 1.87 M
Uzman abılerımden ıstedıgım:
oncelıkle kılomu vermem ıcın cardıo programı (yememe ıcmeme zaten dıkkat edecegım) bana kılo verme surecımdekı hareketler makınelerın oncelıklı lıstesı lazım. Bacaklarımda kılo yok tek yaglı bolgem ust kısım yanı gobek. Bunuda vermem ıcın sızlere basvurayım dedım fıkırlerınızı buyuk bır duyarlılıkla dınlıyorum
Sımdıden herkese tesekkur edıyorum.