Eğer arkadaşların dediği doğruysa ben seçilmiş kişiyim yahut siz mübalağa yapıyorsunuz. Dostum ben 16 yaşında 55 kg olarak başlamıştım 1 eylül" de şuanda 64 kg yim. Ve ciddi anlamda kas yaptığımı düşünüyorum.Hiç bir şekilde protein tozu v.b takviye kullanmadım bak dostum sana bir ucuz yemek listesi çıkarayım;
A101: 200 Gram pişmiş arnavut ciğeri 3.25 tl 46 gr 1 paket bulgur 3 tl civarı Yer fıstığı 28 gr protein 150 gr 2.25 tl 1.80 süt 7 gram protein 250 gr de yani bunun gibi çok ucuz şeyler var bende senin gibi
Öğrenciyim dostum günde 5 tl alıyorum 2 tl minibüse o 3 tl ile bile yetebiliyorum. Günde 2 3 yumurta 18 gr 800 ml süt içiyorum 20 gr ordan 30 35 gr arnavut ciğeri falan yiyorum mesela oldu 60 gr civarı bulguru falan da var işin 80 90 gr protein 20 30 gr eksik alsan ölmezsin, onun yerine öküz gibi yemek ye zaten işe yarar. 8 yıllık spor hocam var adamın kol 49 cm adam hayatında hiç takviye almamış bana tek sözü var " ne bulursan ye" ye kardeşim ye

kimseye aldanma yok gelişemezsin yok ölürsün, 24 cm"den 33 cm yaptım bu düzen ile ben seçilmiş birimiyim normal insanım. Aynen devam kardo ufak kilolarada girmeni tavsiye etmem yapabildiğinin en zirvesini yapman en faydayı sağlar bu benim görüşüm ben profesör değilim yalnızca tecrübemi anlatmak istedim, hatta istersen eski ve yeni fotoğraflarımı atabilirim. İnanırsan başarırsın!