canberkkurt
Üye
Merhaba arkadaslar. Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. Geçmişte 3ay kadar salona gitmişliğim var (çok düzenli değil). Şimdi yeniden salona başladım 3 hafta geçti ve serbest ağırlıklara girmeye başladım. Boy 178 kilo 75. ölçülerim alınmıştı salonda ama şuan aklımda değil tam.(Eğer gerekliyse bakıp yazabilirim daha sonra) Resimlerime bakarak bana program önermenizi isteyecektim ( özellikle işin üstadı arkadaşlardan)
Yapmak istediğim program şu şekilde uygun mudur? P.ert - Göğüs + Biseps Salı - OFF Çar - Sırt + Kalf Per - OFF C uma- Omuz + Triseps C.ert - Bacak Paz- OFF ... ayrıca hareketler istiyorum programa (kaç set kaç tekrar, hangi hareket diğerinden sonra yapılmalı vb.)
Birde kullanmaya başlayacağım supplamentler : Multipower BCAA 102 kapsül, Dymatize iso 100.. Nasıllar?? fikir verirseniz sevinirim..
Yapmak istediğim program şu şekilde uygun mudur? P.ert - Göğüs + Biseps Salı - OFF Çar - Sırt + Kalf Per - OFF C uma- Omuz + Triseps C.ert - Bacak Paz- OFF ... ayrıca hareketler istiyorum programa (kaç set kaç tekrar, hangi hareket diğerinden sonra yapılmalı vb.)
Birde kullanmaya başlayacağım supplamentler : Multipower BCAA 102 kapsül, Dymatize iso 100.. Nasıllar?? fikir verirseniz sevinirim..