Acil yardim

Merhaba arkadaslar spora baslayali 5 gun oldu ve dun cardio calistim hep ve eve geldigimde bir sey yoktu neyse uyudum ruyamda spor salonundaydim yine baya calistim iste baya agir calisiyordum ve sabah bi uyandim karnımın alt bolumleri acayip kasilmis bir sekildeydi dogrulamiyorum neredeyse cok agriyor acil yardim ardiodan geldikten sonra bisi yoktu uyuyup uyandiktan sonra oldu bu sorun

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynısı bende var. Doktordan bir kas gevşetici alıp istirahat edersen muhtemelen düzelir. Ama 2-3 güne hafiflemezse mutlaka doktora gidin. Ben de eliptik bisiklette depar atmıştım ertesi gün yatağa çakıldım. Sakın germeye zorlama bırak kendi haline yat dinlen. Dizlerinin altına yastık koyarsan yatarken daha rahat edersin.

Başlarda normal, ağırlık çalıştıktan sonra da olacak. Çok problem olursa Gamaflex diye bir kas gevşetici var tavsiye edebilirim, faydasını görmüştüm.

Suanda anneannemi ziyarete koye geldik doktor yokki en kisa surede gidecegim yarina bakalim ne olacak simdilik bi kas gevsetici ictim

Suanda kahvemi dinledim actim motivasyon videolarini izleyerek yatiyorum

Yan yatar pozisyonda olursan da o yastıgı iki dizinin arasına koyarsın. Sırt ve bele en az yük biner daha rahat uyursun.
Aga yattim dedigin gibi yaptim ama hala gecmedi ya bayads uyudum doktora gudemem koydekldugum icin basinden gecen varsa nasil gececegibi soleyiversin

Ben bayan üyeyim "aga" falan şeklinde konusmanız hoş değil. Aynı durumu ben de yaşadığımı belirttim ve yeni atlattım ama benimki 1 gün sürdü. Sizinki 3 gün sürmüş ve hiç de hafiflemememiş açıkcası sakatlandığınızı düşündürdü bu bana. Ama diz altına yastık koymanız yatarken daha rahat etmenizi sağlar. Uygun bir zamanda doktora gidersiniz.

Ben bayan üyeyim "aga" falan şeklinde konusmanız hoş değil. Aynı durumu ben de yaşadığımı belirttim ve yeni atlattım ama benimki 1 gün sürdü. Sizinki 3 gün sürmüş ve hiç de hafiflemememiş açıkcası sakatlandığınızı düşündürdü bu bana. Ama diz altına yastık koymanız yatarken daha rahat etmenizi sağlar. Uygun bir zamanda doktora gidersiniz.
Kusura bakmayin ozur dilerim bayan oldugunuzu bilmiyordum bilseydim demezdim

Garip bir sekilde gecmeye basladi hepinize tesekkur ederim saolun varolun cevaplariniz icin tesekkurler
Kas gevsetici alinca gecmeye basladi etkisi simdi basliyor demekki

Back
Yukarı