Acil yardıma ihtiyacım var.!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır spor yapıyorum. Kilo eksiğim olduğu için gözle görünür bir değişim kaydedemedim. Takviye ürün almayı düşünüyorum. Protein+kreatin, protein+glutamine kombinasyonu önerileriniz felan var mı ? Daha çabuk gelişim için ? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

NOT : protein,kreatin,glutamine tavsiyelerinizi markası ile birlikte yazarsanız sevinirim.

Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır spor yapıyorum. Kilo eksiğim olduğu için gözle görünür bir değişim kaydedemedim. Takviye ürün almayı düşünüyorum. Protein+kreatin, protein+glutamine kombinasyonu önerileriniz felan var mı ? Daha çabuk gelişim için ? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

NOT : protein,kreatin,glutamine tavsiyelerinizi markası ile birlikte yazarsanız sevinirim.
6 ayda değişim görememen biraz garip.
Çok iyi bir beslenme programı (çok iyi beslenmek abuk subuk şeyler çok yemek anlamına gelmez)
Çok iyi bir çalışma programı
Ve bunların üzerine de çok iyi dinlenmelisin.
Bunlardan birini eksik yapıyorsan gelişme çok yavaşlar.

Saydığın takviyeler sihirli şeyler değildir. Saydıklarımı doğru yapmıyorsan takviyeler sana kas yaratmaz. Onlar bildiğin yemektir, tek farkları yemekten daha çabuk kana karışıyor olmaları.

Programını gözden geçir ve yakınlarında olan birinden yardım almaya ihtiyacın var anladığım kadarıyla.

112 yi arayin

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı