acil yardım Antrenman ve beslenme hata nedir

Pazartesi
gögüs-sırt
salı
bacak
çarşamba
biceps-triceps
perşembe
omuzlar
her bölge için 4 hareket seçip 5*12 yapıyorum 20 ile 35 kilo arası çalışıyorum şuan yeni olduğum için hareketlere göre kilo değişiyor.
bunun dışında antrenmana başlamadan önce 10 hareket seçtim her birinden 2*40 karın çalıştırıyorum.zayıfım ama göbeğim var 1 ayda erittim ama kaslarım belirginleşmedi şuan için.güvenlikte çalışıyorum gece vardiyası olunca araya 1 er gün dinlenme katıp programı uyguluyaltısıorum.

beslenmem şu şekilde

sabah kahvaltısı 5 yumurta sarısıyla beraber 100 gr lor peniri 1 domates
ara öğün 10 badem 10 fındık 10 ceviz birazda antep fıstığı
öğle yemeği 300 gr tavuk gögüs 1 domates 2 dilim kepekli ekmek
ara öğün 1 adet muz
akşam yemeği ton balığı salata
ara öğün 1 kase yoğurt

antrenman öncesi ve sonrası whey proteinide alıyorum.

ben hacim kazanmak istiyorum ama her nedense bunu yerine kilo verdim.Ama şöyle bir şey varki başladığımda 10 şınav çektiğimde nefes nefese kalıyordum.şuan dinlenme günümde bir defada 80 şınav nizami çektim.

kollarım 28
göğüs 94
karın 83
omuzda 102 sanırım

ektomorf yapıdayım genişlemek hacim kazanmak istiyorum.şuanki programımla kilo kaybettim ne yapmam gerekiyor tüm vücut antrenmanına yönel diye okuyorum sağda solda haftada 3 kez antrenman ???????????????????????????????????????????????

Haftada 3 gün antrenman yapıyorsanız bunu en az 4 güne çıkarmanız çok daha iyi olacaktır beslenmeniz gayet güzel fakat karbonhıdrat bakımından biraz Zayıf kalmıs zamanla oturacaktır merak etmeyin

Ek olarak soylemek isterim ki ağır kaldıracağım diye hareketin formunu yaparak çalışmayın.

Tum vücut calısabılırsınız bir sorun olmaz, Bölge bölge çalışmak ile tüm Bölgeyi calistırmanın gözle görülür bir farklı yok

Iyi forumlar

Haftada 4 gün çalışıyorum ondan yana sıkıntı yok.Benim fiziğim göbek yapmaya çok yatkın 1 ay abandım göbeği baya düşürdüm.Karbonhidrat tüketimi geri erittiğimi getirmez inşalah.Benimde sorum o olacaktı bölge bölge çalışmak ektomorf yapıdaki vücutlara yaramıyormuş.az antrenman çok dinlenme az kardiyo olmalıymış ve 3 gün antrenman yapıp tüm vücudu çalıştırıp ağır antrnenman yapmalıymışım.ben hacim kazanmak istiyorum fit olmak değil

Eğer ki aldığın karbonhidratı çok fazla abartırsan ve antrenmanda harcamassan Göbek oluşabilir. Eğer hacim istiyorsan kilogramın basına 2 gram protein al ve günlük karbonhidrat ihtiyacının 300-400 fazlasını al. Beslenmeye dikkat edersen ve antremanınıda düzgün yaparsan hacim almanız çok kolay olacaktır.

Back
Yukarı