Acil yardımınız lazim

Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere derdini anlatacağım ben 15 yaşındayım ve çok güçsüzüm kilom 78 boyum 165 cm ve okulda 5-6 çocuk dışında kimseyle kavga edemem çünkü yenilirim biraz göbeğin var acaba bana bir liste hazırlar misiniz ornegin
Sabah
.......
......
...
Öğlen
....
......
.....
Akşam
.....
....
....
Yemelisin gibi
Ve birde sunun gibi olursa çok iyi olur bu ikisi çok işime yarar
Pzts 10x3 sınav 10x5 mekik gibi
Csmb .........
Vb gibi hatırlarsanız çok sevinirim

Tavsiyem ağırlık çalışması bir salona yazıl kum torbasını bol bol yumrukla yumruk şınavı çek dumbellarla yumruk çalışması yap günde 200 mekik 100 şınav çek

Oncelikle burda sana yemek listesi hazirlamamiz zor kilon boyuna gore fazla ve istersen gunde 500 mekik cek o gobek erimez. Bir spor salonuna yazil hocan sana amacina uygun yemekler neler olabilecegini soyleyecektir duzenli kardiyo ve diyetle yaza kadar toparlarsin guc de kazanirsin

Kardesim oncelikle spor salonuna yazılmanı tavsiye ederim. Mekik çekerek göbek eritemezsin kilon fazla spor yapıp ekmeği azaltıp abur cubur yemediğin takdirde iyi bir vucuda sahip olabilirsin :)

Hepinizden allah razi olsun somestrin sonuna basliyorum salona ama bi kac taktik daha verseniz guzel olur ben mesela birinden duymustum zencefilli tarcinli su zayiflatiyormus sizce etkisi varmidir ve taktik verirmisiniz

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepinizden allah razi olsun somestrin sonuna basliyorum salona ama bi kac taktik daha verseniz guzel olur ben mesela birinden duymustum zencefilli tarcinli su zayiflatiyormus sizce etkisi varmidir ve taktik verirmisiniz

Kardesim acıktığın zaman mesela bi kase yoğurt ye ama üstüne pulbiber dök yağ yakımını hızlandırır bol bol su iç normal beslen ekmeği tam olarak kesme az ye yeterli olucaktır :)

Elinden geldiğince proteinli beslen bide ekleyeyim

Spordan yarim saat once sade kahve icmeni oneririm yag yakimini hizlandirir[DOUBLEPOST=1454420604][/DOUBLEPOST]Spordan yarim saat once sade kahve icmeni oneririm yag yakimini hizlandirir

Back
Yukarı