acil kilo vermek istiyorum yardım

merhaba,

öncelikle yaklaşık 2 yıldır haftanın 3 4 günü düzenli olarak kardiyo ve nadirde olsa ağırlık çalışmaktayım. ama çok düzenli bir kilo vermem olmamaktadır. en başta sağlık sorunumdan bahsedeyim. Sağ dizimde menüsküs olması ve ön çapraz bağlarımın yırtılmak üzere olması sebebiyle dizlerimi çok yormamaktayım. İkicisi gıda intelörans testi yaptırdığımda aşağıdaki sonuçlar çıkmıştır.
(domates zeytin kesinlikle yememekteyim sevmiyorum)
014BlR.jpg
[/url][/IMG] IMG-20161128-WA0005.jpg IMG-20161128-WA0006.jpg IMG-20161128-WA0007.jpg IMG-20161128-WA0008.jpg
IMG-20161128-WA0005.jpg
IMG-20161128-WA0006.jpg
IMG-20161128-WA0007.jpg
IMG-20161128-WA0008.jpg

yaşım 28
boyum 185
kilom 99

işim masabaşı olması sebebiyle mesai saatinde hareketim kısıtlı ve stresli

sabahları düzenli olarak 6:10 dan 7:10 a kadar sporumu yapabilmekteyim. hafta sonu da gidebiliyorum. yardımlarınız rica edeirm.

kardeşim diyet programın ile zayıflamaya başlamışsan dietinde sorun yok demektir. haftada 3-4 gün spor yapıyorsan bu da mükemmel. koşu bandında menisküs ve çapraz bagdan solayı 15-20 dakikadan fazla kesinlikle kalma. ama ağırlık kaldırmayı hafife alıp geri plana atarsan sporun sana geri dönüşü olmayacaktır.

kardeşim diyet programın ile zayıflamaya başlamışsan dietinde sorun yok demektir. haftada 3-4 gün spor yapıyorsan bu da mükemmel. koşu bandında menisküs ve çapraz bagdan solayı 15-20 dakikadan fazla kesinlikle kalma. ama ağırlık kaldırmayı hafife alıp geri plana atarsan sporun sana geri dönüşü olmayacaktır.
yanıtın için çok teşekkür ederim. peki o zaman ağırlığı bacak açma kapama ve mekik çekme aletinde mi kullanmam gerekir yağlanma ağırlıklı olarak basen bacak ve göbekte

Öncelikle merhaba ! Dediğinden tek birşey anlamadığımı söyleyeyim.
Sana şok diyet öneririm veya şu şekilde bir diet

1-Sabah meyveli probiyotik yoğurt veya doymazsan yumurta beyazı
2-Öğlen,pilav falan tarzı şeyler yeme ! Etli yiyecekler ör:bakkagiller falan filan
UYARI 3-Pilavdan,makarnadan,undan,yumurta sarısından uzak dur
4-Akşam yemek yeme,yiceksen salata meyve

E tabiki,spora gitmiyorsan,diet yapsan bile işe olmaz :-)

kalori hesabı yap hocam ben öyle yapıyorum. google a metabolizma hızı hesaplama yaz sana ölçülerini boy kilo yaş sorarak tam olmasa da vücudun günlük yaktıgını söyler. daha sonra myfitnespal gibi bi programla gün içinde yediklerini kaydedip amacına ulaşırsın. örnegin benim günlük met. hızım 2200 civarı ben günde 1900 kalori civarı tüketiyorum proteini kiloma göre 1.5 1,6gr almaya çalışıyorum. bu şekilde sporda yaparak kaslarını koruyarak kiloyu zaman içinde verebilirsin. 500 kaloriden çok kesmeyi önermiyorlar.

Back
Yukarı