Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben 1 aydır evde vg yapıyorum.Gögüs kası için Dumbbell Bench Press Dumbell Flyes hareketlerini yerde uyguluyorum.Bu hareketleri yaparken gögüsüm kasılıp yorulcagına kollarım yoruluo :S normalde bölemi yoksa ben mi yanlıs yapıorm ?
sehpasız verim belki alırsın..ancak çok geç ve zor olur...sehpa olursa kollarında o kadar yorulmaz diye düşünüyorum...sehpa çok farklı birşey...çünkü sehpada kollar ağırlığı indirirken sehpadan aşşağıya iniyor ve rahat hareket ediyor...v.s...
sehpasızda verim alırsın ama sehpadaki kadar alamazsın ama sehpan yoksa hiç yapmamaktan elbette daha iyidir kolunun ağrıması normal benc presste ön omuz arka kol baya çalışıyor zamanla kolun gücleşicektir iyi beslenip iyi dinlenirsen eğer çalışmaya devam edin herkezin başına gelen şeyler