Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar pazartesi günü göğüs biceps çalışıyorum fakat galiba bench pressde triceps çalışıyor ve çok yüklendiğim için arka koldada ufak bir gelişme acısı oluyor salı günüde triceps antremanım var sızce çalıştırmam ne derece doğru (acı kesinlikle hamlık acısı değildir ...)
Büyük ihtimal salı günü de sırt-triceps calısıyorsun ve diğer gün omuz-bacak şeklinde devam ediyor . 1 Gün ara ver omuz bacak yap sonraki gün sırt triceps calis. Omuz günü tricepsler cok zorlanmaz ertesi gün calısılabilir hatta daha etkili de olabilir
asılına bakarsanız
1. gün göğüs biceps
2. gün omuz triceps
3. gün sırt bacak
ya bu program bana çok acayip geldi sanki genel progrem gibi değilmi verimde alamıyorum acaba sizin öneriniz ne ? ayrıca hergün bel bölgesi var ama yapmıyorum. sizin önerinize göre hareketleri dğiştirmeden programı değiştirelim
Acı fazla olmadıkca antremanı ertelemeye gerek yok bence muscle fitness ın bir sayısındada bundan bahsetmişti. Tabi bu dönemler arasında beslenmeni sağlam tutmanı öneririm