Abs çalışmamı ikiye ayırdım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RaJeV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

RaJeV

Üye
Arkadaşlar benim gibi ikiye ayırıp çalışanlar varsa programlarını merak ettim :)

1. Gün= Lower abs ve oblique
2. Gün= Upper abs

Böylece hem vakitten biraz kazanıyorum. Hemde hareket çeşidi artıyor :)

selam rajev,
ben karın antrenmanımı 3 e ayırarak çalışıyorum, antrenman rutinimde göğüs-üstkarın, kanat-oblik, bacak altkarın şeklinde gidiyor..
karın çalışmaları hariç günde tek bölge çalıştığımdan, üstüne çalıştığım karın çalışmaları için hem yeteri kadar gücüm hemde yeteri kadar vaktim kalmış oluyor bu da çeşitliliği ve karın egzersizlerinin kalitesini arttırıyor..
amaç karın kaslarına hacim kazandırmaksa bence iyi bir seçim yapmışsın..

selam rajev,
ben karın antrenmanımı 3 e ayırarak çalışıyorum, antrenman rutinimde göğüs-üstkarın, kanat-oblik, bacak altkarın şeklinde gidiyor..
karın çalışmaları hariç günde tek bölge çalıştığımdan, üstüne çalıştığım karın çalışmaları için hem yeteri kadar gücüm hemde yeteri kadar vaktim kalmış oluyor bu da çeşitliliği ve karın egzersizlerinin kalitesini arttırıyor..
amaç karın kaslarına hacim kazandırmaksa bence iyi bir seçim yapmışsın..

Amaç aynen dediğin gibi :)
Peki karın programından biraz bahseder misin?

üst karın için 4*20(bazen 25)crunch la başlıyorum,daha sonra incline sit up a geçip ağırlıkla 4*20 yapıyorum bazen 3 harekete çıkarıyorum..
alt karın için knee raise 4*20-25,vertical(leg) crunch 4*20-25 bu hareketi partnerle yaptığımda verim çok daha iyi oluyor bence..
oblikler için dumbell side, ,ters mekik aletinde oblik crunch,waist machinde4*20 tarzı..
aslında tam bir rutinim yok karın için her bölgede 2 ana hareketi giriyorum bazen birini değiştiriyor yada artı bir ekliyorum o günkü enerji durumuma göre, aslında ilk 2 hareket hemen hemen aynı gibi oluyor ama aslında zaten ilk hareketi bölgeyi iyice ısıtmak için yapıyor, daha sonra ağırlıklı olan harekete geçiyorum..

tam 2 ye tamamlanmıyor ama bazı bölgeler program döngüsüne göre 2 oluyor kalan bölge sonraki haftaya atıyor doğal olarak..

Back
Yukarı