Losbulutos
Üye
Bugun fitness da ilk gunume basladim. Uzun zamandir cok hamdim. Ve bugun dersten cikip spora gittim xfazla da isinmadan idmana basladim xhoca bence gerek yok isinmaya dedi. Gogus xkol xsirt yaptiktan sonra bacaga gecirdi hoca xilk hareketim leg press machine bacak itmeydi. Hoca 50 kilodan 18×3 tekrar dedi. Zorlandim. Ama bir sekilde cikarmaya calistim xDaha sonra 4 bacak hareketi, karin, icleine ve bitirdi. Antrenmandan cikinca sol bacagimda quadriceps kasimda ve biraz da rectus femoris kasimda ama daha cok quadriceps kasimda asiri bir batma, yanma, ve hassasiyet hissettim. Kesinlikle agri degil, dokundugumda bicak gibi kasimi kesen ve diger zamanalarda ise surekli ciz ciz sizlayan bir aci hissettim. Su an hala devam ediyor. Bacagimda damarlara daha once dikkat etmemistim ama sanki biraz da damarim cikmis gibi. Leg press de ilk gun icin isinmadan vs, 18x3 50 kilo cok fazla geldi ve bacagima buyuk bir zarar mi verdi, lif mi koptu, sinir mi, damara mi bir sey oldu, gercekten daha onceden onlarca sakatlik, hastalik yasamis ve hala hastaliklari devam eden biri olarak gercekten cok korkuyorum. Fotografini koymaya calisacagim bacagimin lakin tam olarak yeri sisen damarin biraz kenar alti. Daha com aciyi, batmayi, yanmayi hissettigim yer orasi. Abilerim, kardeslerim lutfen yardim edin. Bunun icin yillardir para biriktiriyordum. 1 senelik yazildim. Annemlerden sakli yaptim bunu ve hala haberleri yok. Lutfen bana yardim edin, bacagima ne oldu, ne olmus olabilir, neden kaynaklandi, nasil tedavi etmeliyim, neler yapmaliyim, lutfen yardim edin, simdiden cok tesekkur ederim x
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi