Abercrombie Modeli Vücudu

Merhaba size öğrendiğim ve eklemeler yaptığım programımı göstermek istiyorum sizin de düşünceleriniz ve yorumlarınızı beklerim

Hedef: tahminen 7-8 ay içinde abercrombie vücuduna sahip olup bunu devam ettirmek ve sağlıklı bir yaşam sürmek

Özelliklerim
Boy 183
Kilo 82
Yaş 16

Setlerin 12 -8-6 şeklinde olması gerekirken setleri 25 - 15- 8 şeklinde yapılması söyleniyor bu kısmı 12-8-6 şeklinde yapmak bence daha doğru olucak

Pzt:Göğüs
20 dk Cardio
-Bench press (dumbell) 20 kilo ile sanırım bana uygun olucak
-Decline Press (dumbell) ''
-Incline Press (dumbell) "
-Butterflies
-Ve sonunda bırakacağınız kadar şınav

Salı:Cardio
10 dk cardio P90X Ab ripper veya 8 min sixpack workout ama hangisi daha faydalı olur bilemiyorum

Çarşamba : Biceps/Sırt
10 dk cardio
-Seated Rows
-Lat pull downs
- T bar rows
-Preacher curl
- Hammer Curl

Perşembe: Cardio
p90x ab ripper veya 8 ' workout

Cuma:omuz ve triceps
Arnold Press
laterals
Front Raises
Push downs

C.tesi Cardio
P90x Ab Ripper veya 8' min workout

Pazar ------------BOŞ

Beslenmem
Sabah 1 yumurta , süt , peynir / yumurta ve oatmeal

Ara- 1 Süt

Öğlen Tavuk ve salata bir sandviç ekmeği içinde/Tombalıklı sandviç

Ara 1 Avuç fındık

Akşam Sebze

Bu Arada Antremanlardan sonra protein bar kullanacağım.Şimdilik bu kadar bu sadece şimdii çıkardığım bir program bunu geliştirmek için ne yapmalıyım nereler yanlış ne kadar sürede hedefime ulaşırım bunları merak ediyorum ? ve eklemek istediğiniz şeyleri yazabilirsiniz.

Abercrombie vücudundan kastını anlayamadım.Ama bahsettiğin senin yanlış dediğin tekrar sayısı aslında yanlış değil parçalamak için ideal.Benim anladığım kadarıyla bahsettiğin vücut parçalı bütün hatları belli olan bir vücuttur ve bunu yapmak için önce hacim elde etmelisin bu hacim için yaptığın tekrar sayısı doğru.Karın çalışmasında ab ripper gayet etkili 16dk tamamı.Süreye cevap veremeyeceğim şu bahsettiğin şekilde vücudun resmini koyabilir misin?

Şöyle tabi bunu sanırım 7 ay 1 yılda elde etmem zor bu arada protein bar kullanma fikri hakkında düşünceniz ne kullanıcağımda 14 gr protein var 2 tane yiyebilirim 1 bar da 145 kcal var

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 430
Son düzenleme:
Protein barları bence gerekli değiller profesyonel manada yapıyorsan ögün tamamlama filan anlarımda protein tozu görevini görmeyecektir.Çok zor vücutlar değil beach body deniyor bunlara alt göğüse yoğunluk vermen gerekir.yağ oranınıda %10 civarında tutman lazım.Vücut yapın zaten iriyse hedefine ulaşırsın :)

Protein barları bence gerekli değiller profesyonel manada yapıyorsan ögün tamamlama filan anlarımda protein tozu görevini görmeyecektir.Çok zor vücutlar değil beach body deniyor bunlara alt göğüse yoğunluk vermen gerekir.yağ oranınıda %10 civarında tutman lazım.Vücut yapın zaten iriyse hedefine ulaşırsın :)
öncelikle yorum için çok teşekkür ederim aynen beach body deniyor haklısın ama ben her öğün zaten protein yemiycem antrenman programım hakkında düşüncen nedir ? %10lara sadece beslenme ve cardio ile mi düşülür ayrıca protein konusunda antremandan önce tombalığı ve antrenman sonrası 2 bar kullanıyorum ???

Back
Yukarı