Abdominal calisirken buyuk sikinti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MrFit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MrFit

Üye
Iyi aksamlar arkadaslar gecen gun hacme yonelik calismaya baslayinca yani kiloyu artirinca abdominal calisirken bir raddeden sonra pelvik olarak uyarildigimi yani tahrik oldugumu fark ettim ve devam ettikce rahatsiz edici bir hal aldigini gordum. Lutfen yardimci olun ne yapmaliyim bu buyuk bir sorun :(

Iyi aksamlar arkadaslar gecen gun hacme yonelik calismaya baslayinca yani kiloyu artirinca abdominal calisirken bir raddeden sonra pelvik olarak uyarildigimi yani tahrik oldugumu fark ettim ve devam ettikce rahatsiz edici bir hal aldigini gordum. Lutfen yardimci olun ne yapmaliyim bu buyuk bir sorun :(
Yaşın 15... hormonlar tavan... için kaynıyor tabii :) Çalışılan bölgeye kan gittiği için, kafadan geçen düşüncelerin daha çabuk sonuç meydana getirdiği bi durum ortaya çıkmış... Benim de bikaç kere koşarken başıma gelmişti... Allahtan içimde dar boxer vardı... Yoksa rezaleti düşünebiliyor musunuz :)

Başka bir şey düşünmeye, harakete odaklanmaya, kafanı dağıtmaya çalış...

Son düzenleme:
pisikolojiktir
zamanla geçer
sıkıntı yapma düşümemye çalış

arkadaşlar son antremanımda bu sıkıntıyı çok daha az yaşadım biraz daha konsantrasyon ile hiç yaşamayacağımı umuyorum teşekkür ediyorum sizlere :)

Back
Yukarı