ABİLERİM KOL KASIM İÇERİ DOĞRU BÜYÜMÜŞ YUMURTA OLMUŞ BİLEN BİRİ ACİL GELSİN

GetAttachment.aspx
Buyrun hocam. aslında cok göze batmıyor sadece bu açıdan belli oluyor

Kas yırtılması olabilir , veyahut aşırı çalışmaktandır yetersiz beslenmede olabilir cidden fotoğraf atarsan daha iyi teşhis koyabilirim.

Kas yırtılması olabilir , veyahut aşırı çalışmaktandır yetersiz beslenmede olabilir cidden fotoğraf atarsan daha iyi teşhis koyabilirim.
Her hangi bi yırtılma aşırı çalışma olduğunu düşünmüyorum belki küçükken bilinçsiz yaptığım hareketlerden olabilir

Eklentiler

• 123.png
    123.png
    547,4 KB · Görüntüleme: 360
salonda, henüz başlangıç programı kolu yazayım; halter pazu-dumbell curl-dumbell içe pazu-bir de scatt curl vardı fakat onu çıkardık yerine hummer curl koyduk bu düzeltirmiş. ben yine de size sormak istedim aslında çok belli olmuyor normal yani bu fotoğrafta öyle gözükmüş

salonda, henüz başlangıç programı kolu yazayım; halter pazu-dumbell curl-dumbell içe pazu-bir de scatt curl vardı fakat onu çıkardık yerine hummer curl koyduk bu düzeltirmiş. ben yine de size sormak istedim aslında çok belli olmuyor normal yani bu fotoğrafta öyle gözükmüş
Hummer curl'e ağırlık ver 3 hareket yeterli

Genetik kardeşim evde çalışıyorsan çalışma bozukluğu olabilirdi ama salonda bir problem çıkmaz diye düşünüyorum ilk başlarda böyle olabiliyor kolun kalınlaştıkça düzelir sorun yapma çalışmaya devam :)

Genetik kardeşim evde çalışıyorsan çalışma bozukluğu olabilirdi ama salonda bir problem çıkmaz diye düşünüyorum ilk başlarda böyle olabiliyor kolun kalınlaştıkça düzelir sorun yapma çalışmaya devam :)
Çalıştıkça toparlar eşitlenir kollar falan demişlerdi ama inanmamıştım pek oluyor yani teşekkür ederim :))

Teşekkür ederim, 3x10 olarak yapıyorum siz ne önerirsiniz hummer curl'e?
Hummer ben 4 set giriyorum hacim odaklı çalıştığım için maximum 7-8 tekrar çıkaracak bir ağırlık mesela;
1.set; 25 kg dumbell x 8 tekrar
2.ser;22,5 kg x 8 tekrar
3.set;20 kg x 8 tekrar
4.set; 17.5 kg x8 tekrar
Setler arası dinlenme 10-15 saniye(çok iyi yağ yakar)

Hummer curl programım bu verimlide oluyor ağırlıkları max 7-8 tekrar çıkaracak kadar kendine gore ayarlayabilirsin
(Nizami kaldırış çok önemli her tekrar 2.5-3 saniye sürmeli)

Back
Yukarı