Yanlış yapma ihtimalim yok bütün hareketlerin yapılışlarını yüzlerce kez izleyip üzerine çalıştım. Ancak her harekettenhkastım şu yardımcı kas grubu olarak omuz ve sırtta etkileniyor pump falanfgiymiyor nizami yapıyorım kusursuza yakın ama yinede sürekli gelişiyorher harekette trapez çalışması demek harektleri yanlış yapıyorsun demek.
Genetikten geliyor zaten andreas münzer gibi traplerim olur bu gisişletuhaf.
Öyle yapıyorum zaten. Trapezdeki genetik bicepste olsaydı keşkeKesinlikle genetik . Kişilerin genetik yatkınlığına göre daha fazla gelişen bölgeleri oluyor . Bende de durum sizinki gibi hiç antreman yapmadığım zamanlarda bile trapezlerim çok gelişmişti. Omuza daha ağırlık verip , ters açılarda trapezleri çalıştırdım fakat genetik olduğu için maalesef değişmiyor. Antreman yaparken trapezleri mümkün olduğunca aktif etmemeye çalışın .
Herkes olmayan bölgesi gelişsin istiyor zatenÖyle yapıyorum zaten. Trapezdeki genetik bicepste olsaydı keşke
Aynen orası öyle her kasın güzel yanı var.şanslıyız yinedeHerkes olmayan bölgesi gelişsin istiyor zatenKeşke tüm bölgeler genetik olarak gelişmeye çok uygun olsa
Trapezlerde gömlek giyildiği zaman vücudu çok düzgün gösteriyor . Öyle düşünüp motive olalım
![]()
aynn genetik ben nerdeyse 6 aydır trap çalışmam ama 2 ye bölünüyor.bi arkadaşında bacaklar öyle ama merak etme daha fazla büyümez yani kocaman olmazlar sadece başkalarından 1 adım önde olur[/QUOTE
İnşallah hocam