Aşırı iri kanatlar

Arkadaşlar 2.5 ay yaz boyu spora ara vermiştim yorucu yaz stajı dolayısıyla (araba altında izmir sıcağında ramazan orucuyla). Daha çok erimemek için. Şimdi program hazırlayacağım ancak kanatlarım vücudumun kalanına göre çok iri. Belki taekwondodandır diyeceğim bilmiyorum. Kanat pozu verdiğimde göğsüm kayboluyor resmen. Beliminde inceliğiyle beraber vücudum kum saati gibi görünüyor. Sırt çalışmalarımı nasıl düzenlemeliyim simetriyi oluşturmak için? Ve biceps kasım sanırım genetik olarak kısa. Yumurta gibi şişen tipten. Bunun olmasını en aza indirgemek için nelere dikkat edilmeli. Alt göğüsteki boşluğu kapatmak için ne yapmalı?

Vücudumun kalanına göre iri diyorum ciğerim. Ayrıca Yeni Başlayanlar Bölümünde açıyorum bu başlığı. Ha ama eminim aramızda büyük bir fark yoktur. Taşlamak yerine yardımcı olalım. Zaten benim adım Mr. Kanat diye çıkmadım ortalığa.

Kanatlarının sana aşırı iri görünmesinin sebebi muhtemelen, kanatlarına değil vücudunun geri kalanına bağlı.Vücudun geri kalmış.Spor yapmaya devam et, zamanla düzelecektir.
Bicepsin kısa ise genetik olarak, uzatamassın.Fakat uzunmuş gibi gösterebilirsin.Peacherl curl ve hammer curl bu ilizyonu yaratmadaki favori hareketlerdir.

Son düzenleme:
Kanatlarının sana aşırı iri görünmesinin sebebi muhtemelen, kanatlarına değil vücudunun geri kalanına bağlı.Vücudun geri kalmış.Spor yapmaya devam et, zamanla düzelecektir.
Bicepsin kısa ise genetik olarak, uzatamassın.Fakat uzunmuş gibi gösterebilirsin.Peacherl curl ve hammer curl bu ilizyonu yaratmadaki favori hareketlerdir.

O ilizyonu istiyordum:). Teşekkür ederim. Bu arada evet fotoğraflara dikkat ettim internette benim göğüsler sönük kalmış. Şimdi ben göğsün üzerine giderken sırtta nasıl bir yol izlemeliyim çözemedim. aynı şekilde devam mı etmeliyim yoksa tekrarlarda v.s bir değişiklik yapmam gerekir mi.?

Back
Yukarı