Aşırı Büyüme

Arkadaşlar . Ben daha önce 4 5 ay body ile ugraştım sonradan 7 8 ay ygs lys nedeni ile body yi bırakmak zorunda kaldım . Yaptıgım 4 5 ayda baya bi gelişme görmüştüm . Bıraktıktan sonra pek birşey kalmadı sadece gögüs biraz vardı .

Şimdi tekrar başladım ilk gün spora duydugum özlemle baya bi agır girdim :D ertesi gün mükemmel bi kasılma bi agrı var hamlıktan dolayı oldugunu biliyorum ama sorun o degil sorun gögüslerim aşırı derecede şişti hemde çok aşırı 2 3 cm birden fırladı . Babam bile 2 günde böyle oluyosa bende gideyim felan dedi . o derece yani :D bunun nedeni nedir çok merak ediyorum bi okadar da korkuyorum :D

ya dostum burada dalga geçmek amaçlı söylemiyoruz alla alla yardım etmiceksen mesaj atma . korktugumdan söylüyorum bende.

Peki ne zaman geçer ? 5 gün sonra polislik mülakatlarım var spor mülakatı . Sıkıntı çıkarmaz inş ? kollarımı yana dogru kaldırdımmı aşırı derecede agrıyo .

yok neden mulakatta sorun çıksın :)

acıyorsa da belli etme :)

kasların alıştıkça geçer yani bu kişiden kişiye değişir :) 3gunde olur 7-8 gunde :)

yok neden mulakatta sorun çıksın :)

acıyorsa da belli etme :)

kasların alıştıkça geçer yani bu kişiden kişiye değişir :) 3gunde olur 7-8 gunde :)

belli etmem de . :D
7 -8 ise önemli degil bünyem saglamdır 5 6 da geçer herhalde :D
Peki bu arada antremanı bırakayımmı ? yoksa devam edeyimmi ?

oh be içimi rahatlattın Allah razı olsun ya . :D aşırı büyüdü ya :D kolumu kaldırabilirsem devam edicem evet :D . Bengay sürsem geçermi acaba ya

Normal biri vg ye yeni başladığında hamlıktan 1 hafta falan sürer kolunu kaldırmaazsın,göğüslerin ağrır v.s

Ancak ; spora başlarsın 5-6 ay gidersin ve sonrasına ara verirsin ve sonra yeniden başlarsan işte bu zmandaki ağrı ilk başladığından daha fenadır.Daha bir ağrır,ben hatırlıyorum abartmıyorum 1 hafta spora gitmedim ( ağrıdan gidemedim)..

Ama geçecek,o şişliklerde sönecek,eğer varsa muscorin (kas gevşetici ) kullan derim ben...bunu sürekli kullanabilirsin,idman sonraları v.s..

kolay gelsin...

Back
Yukarı