AŞIRI KANAT :d

YORGUN.

Üye
Ben 15 yaşımdayım boyum 1.72 kilom 60 vücudum yaşıma göre gerçekten çok ii. Ama bi sorun var 2 haftada kanat kasım aşırı derecede çok gelişti. millet gelişemiyom der ben şikayetçiyim biliyorumda çok fazla bi şekilde gelişti yani. ben normalde kanadı 35 kiloda yapardım. artırmam gerek diye düşündüm 1.hafta 45 de yaptı 2. haftada 55 sonra olan oldu yani :D gerçekten vücuduma göre orantısız bi şekilde gelişti. sizce artık uzun bi süre kanat yapmıyım mı yada eskisi gibi 35 te mi yapiyımbench_O ??bench_Oweightlifterweightliftera32a32a32a32

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraf atsana çok merak ettim :D

Şimdi telefon yanımda deil akşama atarım :D

Redbull içip kanatlananı duymuştumda 2 haftada kanat kası yapıp üstelik bundan şikayetçi olanı ilk defa duyuyorum

Diğer bölgelerin göçtüğü için kanat önplanda gibi gelmiştir. Yani Kanadın aynı duruyor...

Ya yanılıyorsam ? Yeni big ronni miz mi geliyor yoksa ?

attachment.php
geçin siz dalganızı :D

Eklentiler

• Görüntü036.jpg
    Görüntü036.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 835
sen bırak bidaha spor yapma mazallah bu hızla 3 haftaya kanat genişliğinden ellerin gövdene temas edemez olur

Türk Federasyonu sahip çıkmaz onlardan umudunu kes , Amerikalılar arayabilir , hic kaçırma 2 senelik antrenmanla inşallah Türk bayrağını phil heath in üstünde 1. likle kaldırılsın

Back
Yukarı