TheProject
Üye
Merhaba beyler şey sorucam bazen antremanım isteksiz geçiyo böyle bitsede gitsem gibisinden ertesi günde caliştiğim yerde ağri olmuyo buna laf yok ama böyle hakkını vererek yaptiğim antremanlardan sonra ertesi gün bazen hiç ağiri olmuyor öyle oluncada hevesim kırılıyor sankı hiç birşey yapmamişim gibi göğüste hep bi ağiri olur olmasa bile cok az bi ağiri olur ama omuzu ne kadar yaksam yedirerek yapsam pek birşey olmuyo genelde olmuyor. yani arada oluyo tabi yani sorum su ağiri olmassa " kusura bakma bu kas grubunu caliştiramamişin" mi demek
hocama sordum laktik asit olayiyla alakalı dedi spor yaptiğin için düzenli idman yaptiğin için atp depolarin daha iyi oluyor ve haliyle daha fazla atp üretiyor ve o yuzden laktik asit in etkisi pek olmadiğindan ağri olmuyor bana mantıklı geldi gibi sizce
hocama sordum laktik asit olayiyla alakalı dedi spor yaptiğin için düzenli idman yaptiğin için atp depolarin daha iyi oluyor ve haliyle daha fazla atp üretiyor ve o yuzden laktik asit in etkisi pek olmadiğindan ağri olmuyor bana mantıklı geldi gibi sizce