Ağrı acı hissetmiyorum

öncelkle mrb. yeni başladım. 4. gunumdeym az once bitti. kollarımda cok guzel cekilme agrı acı falan hissediyorum. bu beni motive ediyo acıkcası hissediyorum kas yaptıgımı ama benim istedigim aynı agrı acıyı gogusumdede hissediyim. Ama dokununca sertlik var acı yok agrı yok. Gelişmiyomu banamı öyle geliyo yoksa kuruntumu yapıyorum hiç bilmiyorum :S yardım ederseniz sevnrm normalmi bu durum zamanlamı olur ?

acı varsa gelişme vardır.acı yoksa gelişme de yoktur demek doğru değildir.yine de kuruntu yapıyorsan 15 basıyorsan 20-25 bas.hareketi doğru yaptığından emin ol ayrıca chest press yapıyosundur büyük ihtimal ?

ches press 4x10 - peck-deck 4x8 yapıyorum. Ama bugun dediginizi yapıyım dedim peck-deck te mesela 8 i tamamlayamadım. ches press te agırlık attırdıgımda zorlanıyorum 8-9 a kadar geliyorum yine ondada 10 u tamamlayamıyorum. yaparken agrılık hissediyorum ama yarım saat sonra falan hiç bişey kalmıyor. sanki hiç zorlanmamış gibi.

4.gününde göğüslerinde ağrı hissetmemen gayet doğal . daha hareketleri doğru olarak yapmayı öğreneceksin , yavaş yavaş ağır kilolara geçeceksin sonrasında gelişimin olduğunu gösteren ağrılar başlar.

gögüs presde yapman gereken ağırlığı girmiyor olabilrsin...ilk önce arka kolunu güçlendir 2 antreman sonrasında daha fazla ağırlıkla benc press girebilrsin

Benimde 6.idmanım dün bitti sadece biceps ve tricepslerimdeki ağrıyı ve acıyı net hissediyorum nedeni ise o bölgeleri çalıştıran hareketleri daha nizami yapmam.Göğüs bölgemde hiç bir şekilde bi etki göremedim bende ama arkadaşların dediği gibi o bölgeyi çalıştıran hareketleri kavramak biraz daha zor diğerlerine göre bu sebepten dolayı ilerleyen antrenmanlarda ağırlığı artırıp daha doğru yapıldığında gelişimi fark edebiliriz.

Benimde 6.idmanım dün bitti sadece biceps ve tricepslerimdeki ağrıyı ve acıyı net hissediyorum nedeni ise o bölgeleri çalıştıran hareketleri daha nizami yapmam.Göğüs bölgemde hiç bir şekilde bi etki göremedim bende ama arkadaşların dediği gibi o bölgeyi çalıştıran hareketleri kavramak biraz daha zor diğerlerine göre bu sebepten dolayı ilerleyen antrenmanlarda ağırlığı artırıp daha doğru yapıldığında gelişimi fark edebiliriz.

nizamisi nasıl olmalı ?

benimde 4'düncü günüm bitti :))benimde karın kaslarımda biceps ve triceps'lerde ağrılar var.. :) kas gevşetici falan sürüyorum rahatlıyor..Daha hamsın dedi hoca normal dedi ağrı varsa gelişmede vardır dedi.

yalnız bugün 3.göğüs antrenmanım da bitti hala bir etki yok gibi ağrı sızı da olmadı hiç göğüs için yaptığım hareketler de bench press ve dumbell fly

bende evde çalışıyorum bench press yapıyorum halterle ağrımıyor sonra sırtıma çanta alıp içine 5 veya 10 kilo ağırlık koyup şınav çekiyorum ertesi günü çok feci ağrı yapıyor

Back
Yukarı