Ağırlıksız karın kası çalışması beli kalınlaştırırmı?

Selam ilerde müsabık vücutçu olmak istiyorum. Salon hocaları bana karın kaslarını çalışma diyor. Belim kalınlaşırmış. Bende düşünüyorum ağırlık almadan kendi vücut ağırlığımla çalışsamdamı çok kalınlaşır belim? Ayrıca bakıyorum yarışmacılara karın kasları muhteşem. Bunlar çalışmadan nası öyle yapmışlar? Kafam karıştı.

Selam ilerde müsabık vücutçu olmak istiyorum. Salon hocaları bana karın kaslarını çalışma diyor. Belim kalınlaşırmış. Bende düşünüyorum ağırlık almadan kendi vücut ağırlığımla çalışsamdamı çok kalınlaşır belim? Ayrıca bakıyorum yarışmacılara karın kasları muhteşem. Bunlar çalışmadan nası öyle yapmışlar? Kafam karıştı.
çalışıyorlar ama olay % 4 5 yağ oranı dostum yani ilaçlar steroidler karın çalışmak beli kalınlaştırmaz yalan o bel çok kuvvetli bir yapıdır öyle mekikle vs deadliftle kalınlaşmaz emin ol çalış ama bence belden se üst daha önemli çünkü karın kası yağ oranıdır

Dün calıştım ilk defa ağrıo :D 10 tekrar yapıorum yoruluorum. Başka bölge calışıyorum belim yada karnım ağrıyordu. Güçlenmesi lazım. Hocaya diyorum oda bana sen müsabık olcaksan yapma belin kalınlaşır diyor. Yatarak hangi hareketi yapsam farzedelim bench press yaparken karnım daha cok zorlanıo cunku hiç gücü yok

Back
Yukarı