mserkanxxx
Üye
Sehpa geldi mi?? kurunca bir kaç foto atabilir misin??Merhaba, bugün pasifik ps 2201 squat rack bench siparişimi vermiş bulunuyorum.ürünü teslim aldıktan sonra yorumlarımı buradan aktaracağım. İyi çalışmalar dilerim. Saygılarımla.
Sehpa geldi mi?? kurunca bir kaç foto atabilir misin??Merhaba, bugün pasifik ps 2201 squat rack bench siparişimi vermiş bulunuyorum.ürünü teslim aldıktan sonra yorumlarımı buradan aktaracağım. İyi çalışmalar dilerim. Saygılarımla.
alet iyi duruyor.sıfır fiyatını bulamadım.sehpanın eğimi ve lat olması çok iyi.bütçeniz bu kadarına yetiyorsa uygundur.bütçe ve mekan müsait ise 90 kg ağırlığı olan bir çalışma istasyonu almanız her zaman daha iyi olacaktır.380 liraya 2. El dunlop g764 sizce alayımmı.? Deneme imkanın yok ben ankarada oturuyorum satıcı istanbulda. Bu bana ömür boyu yeter mi yoksa ilerde daha iyisini almam gerekirmi 750 liralık yorka kıyasla iyimidir kötümü. Benchler dışında diğer hareketleri rahatmıdır bacak lat Vs?
teşekkürler cevabınız için ben York g864 modeline yöneleyim ozaman onun sanırım 270 Kg dı..Dahildir tabi ki. Sizi anca 5 6 ay idare edebilir.
hocam kullanduğınız ağırlık sehpasından memnunmusunuz saglam ir ürün mü ? birde modeli nedir ?geçenlerde hepsiburada'da altıs agırlık sehpası çok guzel indirime girmiş.bonus karta pesşin fiyatına 8 taksıt ve fiyatıda diğer sitelere gore 120ytl daha ucuz.ayrıca ups ile kargo bedava.hemen bir tane sipariş verdim.5 gunde geldi ama paketleme mukemmel.diğer çeşitlerine göre malzeme daha kaliteli gibi geldi bana.fiyatı190ytl.
Evet var, 250 kg ağırlığında bar taşıyabilen bir sistemdir (üreticinin iddiası) kendisi. En üst racke bar takıp yapabilirsiniz."pasifik ps 2201 squat rack bench"' de üst tarafa asılıp barfiks yapma imkanı var mıdır sizce![]()
Biraz kendimi dinledim, iç muhasebe yaptım geldim.Abi nerelerdesin yahu?