Ağırlık Sehpası Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cqi9999
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar Ben Bir Mekik Sehpası Almak istiyorum ama Basit bir kaç hareketi yapabileceğim bir Ağırlık sehpası gibide kullanabileceğim tarzda bişey olsun istiyorum. Bununla ilgili bir kaç mekik sehpası gözüme çarptı. Mayıs ayına kadar Uni dersler felan var. Hafta içinde Hafiften de olsa Mekik ve Göğüs çalışmak istiyorum. Dambıllarımda var kanat sırt felan yapabilirim. Mayısta finaller bitince tekrar salona gidicem zaten. Ama mayısa kadar en azından bir miktar yol katetmek istiyorum.Aşağıdaki Mekik Sehpası konusunda tavsiyeleriniz nelerdir. Hem Mekik çekme Hemde göğüs çalışma hareketlerini bana sunuyor.

Aklımdaki bir diğer düşüncede Biraz daha paraya kıyıp Şu tarz bir Ağırlık İstasyonu Alıp, Ayrıca bir de Mekik Sehpası Almak. Önümde Nerden baksanız 6 ay var. Bu sürede Salona gitme şansım yok. Derslerim başlıyor. Finallerim Mayısta bitecek. Bu süreye kadar evde de olsa birşeyler yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?..

Arkadaşım eğer yerin dar ise ve amatör olarak çalışacaksan resminide eklediğin bu Voit SB-800 mekik sehpası ideal bence. Çoğu hareketi ev ortamında rahatlıkla yaparsın ve ayrıca voit kaliteside tartışılmaz. Bana soracak olursan bu ürün işini görür...

Last of the Mohicans

arkadaşlar ben bu konuyu en ince detaylarına kadar inceledim ve en sonunda bulabileceğim en iyi sehpayı aldım. body solid gfıt 71 profesyonel kullanım için oldukça sağlam ve rahat bir sehpa, 400 kg kaldırma kapasitesine sahip çelik profil. bir de sehpaya uygun bir power rack yaptırdım demirciye süper oldu.

fınspor da temin edilebilir sehpa.
Last of the Mohicans kardeş bu sehpayı nerden bulabilirm fiyatı nedir

Arkadaşım eğer yerin dar ise ve amatör olarak çalışacaksan resminide eklediğin bu Voit SB-800 mekik sehpası ideal bence. Çoğu hareketi ev ortamında rahatlıkla yaparsın ve ayrıca voit kaliteside tartışılmaz. Bana soracak olursan bu ürün işini görür...

merhaba ben bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ben bu tarz bişey arıyom evde büyük alanım yok akılmada bu voit geçiyo ve bu atla vrdigim sehpaların boturları ne kadar be kullanışlımı
http://www.hepsiburada.com/adler-ma...artment.aspx?categoryID=355454&sp=brand=adler

veya sizin tavsiyeleriniz nedir.

elimde 8 lık dam. ve gögüs yayı var yavaş yavaş başlıyom hangi sehpayı önerirsiniz bütün kas gurublarını çalışdırmak için

vakittim az oldugu için bu yola başvurdum alış amacım gögüz kası(mekikde olsun) ama işlevli bişey olsun istiyom şimdiden sagollun

şimdi voit ile verdigim sehpa iki arasında cok fark varmı çalışma gurupları açısında . aklımda geçen verdim alet ama alet boyutu bilmiyom ve yerim okadar geniş deyil

izmirde bu alet en uygun alabilcegim biryer varmı olmazsa internerden alıcam

Son düzenleme:
Arkadaşlar bır agırlık sehpasına o kadar yuksek paralar odemeyın bence bir profil demir alıp kendinizde yapabılırsınız veya bır demırcıye yaptırabılırsınız buda sıze maksımum 20 lıraya mal olur. Ben dun yaptım bır tane resımlerı eklerım buraya.

Arkadaşlar bır agırlık sehpasına o kadar yuksek paralar odemeyın bence bir profil demir alıp kendinizde yapabılırsınız veya bır demırcıye yaptırabılırsınız buda sıze maksımum 20 lıraya mal olur. Ben dun yaptım bır tane resımlerı eklerım buraya.

asılda mantıklı ama ben taşınabilir bişey olsun diyorum birse yerim geniş deyil.yaptırdıysan resim eklermisin
a

arkadaşlar bu voit sb 800 için yorumlarınızı bekliyorum

arkadaşlar ben bu konuyu en ince detaylarına kadar inceledim ve en sonunda bulabileceğim en iyi sehpayı aldım. body solid gfıt 71 profesyonel kullanım için oldukça sağlam ve rahat bir sehpa, 400 kg kaldırma kapasitesine sahip çelik profil. bir de sehpaya uygun bir power rack yaptırdım demirciye süper oldu.

fınspor da temin edilebilir sehpa.

bu sehpayı nerden tehmin ettin ve kaça mal oldu acaba.

Ev için Kullanmaya biraz da çok amaçlı sağlam bir sehpa arıyordum, Max limit 300tl cik :)
Altis'in irebho6ha die bir sehpasını buldum.

535_buyuk.jpg

Daha önce kullanan, yada hakkında bir bilgisi olan war mı?
Bir Kaç gün içerisinde internetten siparişini vermeyi düşünüyorumda. bir sormak istedim sizlerede..

BununLa SınırLı hareket YapabiLirsin Bence ALma Derim.

Ev için Kullanmaya biraz da çok amaçlı sağlam bir sehpa arıyordum, Max limit 300tl cik :)

535_buyuk.jpg

Bir Kaç gün içerisinde internetten siparişini vermeyi düşünüyorumda. bir sormak istedim sizlerede..[/QUOTE

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:57 ----------

Arkadaşlar ağirlik sehpalari konusunda kafaniz karişik olabilir.bende ilk zamanlar çok araştirdim.ama bir türlü karar veremedim.en sonunda profesyonel bi abiye sordum.bi çizim verdi bana sanayide gittim demirciye yaptirdim.süper bişey oldu 3 yildir kullaniyorum.şuan maliyeti yaptircak olsam 300 liara falandir.ancak bütün hareketler yapiliyo vede çok sağlam.piyasada satilanlar belli bi aşamaya kadar kullaniliyo.ağirlik arttikça kullanilirliktan çikiyo.masraf yapip bida almak istiyo.iyisimi sizde birisine danişin 1 kere yaptirin sağlam olsun.bi fikir sahibi olmak isteyene evdeki sistemin resimlerini yollarim.şiddetle tavsiye ederim.

535_buyuk.jpg

Bir Kaç gün içerisinde internetten siparişini vermeyi düşünüyorumda. bir sormak istedim sizlerede..[/QUOTE

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:57 ----------

Arkadaşlar ağirlik sehpalari konusunda kafaniz karişik olabilir.bende ilk zamanlar çok araştirdim.ama bir türlü karar veremedim.en sonunda profesyonel bi abiye sordum.bi çizim verdi bana sanayide gittim demirciye yaptirdim.süper bişey oldu 3 yildir kullaniyorum.şuan maliyeti yaptircak olsam 300 liara falandir.ancak bütün hareketler yapiliyo vede çok sağlam.piyasada satilanlar belli bi aşamaya kadar kullaniliyo.ağirlik arttikça kullanilirliktan çikiyo.masraf yapip bida almak istiyo.iyisimi sizde birisine danişin 1 kere yaptirin sağlam olsun.bi fikir sahibi olmak isteyene evdeki sistemin resimlerini yollarim.şiddetle tavsiye ederim.

resimleerini eklersen sevinirim

Salona gitmek istemeyernler evde de yeri varsa bence evlerine iyi bir sistem kurabilirler.Ben eve Marcy sm 600 aldım ve herkeze tavsiye ederim bu aleti.
http://www.finspor.com.tr/products.asp?type=1&dept_id=200011&pid=1373
birde barfiks demiri astım ağırlıklarıda tamamlayım tam bi sistem olacak.Salondaki gibi kablolu sistemler yok ama evdede birçok temel hareketleri yapabiliyorsunuz.Ve bence yeterli

http://www.finspor.com.tr/products.asp?type=1&dept_id=200011&pid=1373

he birde ben bundan önce ağırlık sehpası kullanmıştım inanın onları gidip görün öyle alın çünkü hiç beklediğiniz gibi olmuyor.Eve alıcaksanız biraz profeyonel sehpalar alın mesela şöyle bişey
http://www.finspor.com.tr/products.asp?pid=1858&dept_id=200011&type=1
inanın 200 milyon fazzla ödeyin böyle bişey alın yoksa ötekileri kullanmıyorsunuz tecrübelerime dayanarak.Bir daha söylüyorum alıcağınız aleti görme imkanınız varsa mutlaka görün

Arkadaşlar merhaba.
Çalışma saatlerim ve yoğunluğum yüzünden ne spor salonuna gidebiliyorum nede bu sehpaları yerinde görüp deneyebiliyorum.
Konuyu okudum fakat sehpalar konusunda kararsız kaldım.Boyum 1,65 kilomda 58.Teknik destek kurulum olsun garantisi olsun voit t700 aklıma yattı.Ayrıca pek çok aparatla farklı bölgeleri de çalıştırmaya olanak tanıyor.Profesyonel ve ileri düzey olarak zamana kısıtlı olmam sebebiyle ilerletemeyeceğim için daha profesyonel aletlere pek bakmadım.Bu aleti kullanan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşabilrlerse memnun olurum.Veya 300 tl ye kadar olupta bundan daha iyi diyebileceğiniz bir ürün var mı.

http://www.voitbayi.com/Voit-T-700-Kondisyon-Merkezi,PR-304.html

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.
Çalışma saatlerim ve yoğunluğum yüzünden ne spor salonuna gidebiliyorum nede bu sehpaları yerinde görüp deneyebiliyorum.
Konuyu okudum fakat sehpalar konusunda kararsız kaldım.Boyum 1,65 kilomda 58.Teknik destek kurulum olsun garantisi olsun voit t700 aklıma yattı.Ayrıca pek çok aparatla farklı bölgeleri de çalıştırmaya olanak tanıyor.Profesyonel ve ileri düzey olarak zamana kısıtlı olmam sebebiyle ilerletemeyeceğim için daha profesyonel aletlere pek bakmadım.Bu aleti kullanan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşabilrlerse memnun olurum.Veya 300 tl ye kadar olupta bundan daha iyi diyebileceğiniz bir ürün var mı.

http://www.voitbayi.com/Voit-T-700-Kondisyon-Merkezi,PR-304.html

Bu ürünler hakkında Lat aparatı için boyayı çizdiğinden ve pek kullanışlı olmadıkları yazıyordu. Alıp deniyebildiniz mi ?

yaklaşık 3 yıldır araştırıtorum evde her hareketi yapabileceğim bir ağırlık çalışma merkezi var mı diye. piyasadaki tüm markaları bizzat denemiş birisi olarak bir kaç tavsiyem olacak benim gibi niyetli arkadaşlara.

öncelikle ne kadar ağırlıkla çalışacaksınız? bu soruya cevap vermeniz lazım. Eğer 150-200 kg ağırlığa girmeyecekseniz profesyonel bir alet aramanıza gerek yok. max 50 kg ile çalışacaksanız voit, dunlop gibi markaları tercih edebilirsiniz. Marcy de fena değil voit ve diğerlerine göre daha sağlam. Ama bir kere alıp tam almak istiyorsanız benim gibi Body Solid alın ömürlük kullanın

aşağıda linkini verdiğim ürünü finspordan aldım. tek kelime ile mükemmel. ileri seviyede çalışacak olanlar gözü kapalı alabilirler. tabi bütçeyi biraz zorluyor. ancak ömür boyu garanti veriyor evde kullanım için.

http://www.bodysolid.com/Home/item.cfm?id=523

Back
Yukarı