Ağırlık Sehpam,Setim ve Max-Ot Programım

Pazartesi Omuz + triceps
Military Press 3x4-6
Dumbbell Shoulder Press 2x4-6
Dumbbell Side Laterals 2x4-6
Dumbbell Front Raise 2x4-6
Close Grip Bench Press 3x4-6
Cable Press Downs 3x4-6

Salı Karın
8 Minutes abs Workout ( Her hareket Arası 2 Dk ve Başarısızlık noktasına kadar tekrar)
https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474

Çarşamba sırt + trapez
Pull-ups 50 Olana kadar kaç set gerekiyorsa.
Pulldowns to the Front 2x6-8
One Arm Dumbbell Row 1x4-6
Barbell Upright Rows 2x4-6
Good Morning 2x8-10
Deadlift 3x4-6
Barbell Shrugs 3x8-10

Perşembe Bacak + Kalf
Squat 2x4-6
Leg extension 2x6-8
Leg curl 2x6-8
Standing Calf Raise 3x6-8
Seated Calf Raise 2x6-8

Cuma Göğüs + Biceps
Barbell Bench Press 3x4-6
Incline Dumbbell Bench Press 3x4-6
Decline Barbell Bench Press 3x4-6
Alternate Dumbbell Curls 3x4-6
EZ Bar Curls 3x4-6​

Kendisi programımdur tüm programı aşağıda resimlerini gördüğünüz set ile yapabiliyorum.1. haftayı bitirdim bugün 2. cuma.Her antremandan sonra ON Gold kullanıyorum.Isınmak için ip atlıyorum ve stretching yapıyorum ve tabi program bitincede aynı şekilde.
2. fotoda gördüğünüz kaptaki gördüğünüz şey ise ETİ lifalif ve içine (tadının kötülüğünden dolayı) parçalayarak koyduğum Probis.

Buyrun fotolar;
IMG_0363.jpg

IMG_0364.jpg

Dostum resimler gözükmüyor bende evde çalışıyorum resimleri nasıl görecem ?

sehpa 10 numara hocam.Kurulum 2-3 saat bir fiil çalışarak ve kafa yorarak bitti.Daha başka resimlerinide koyayım o zaman kurulum aşamasından önce ve sonrasınıda çektim hatta barfiks sistemimide göstereyim buyrun;

Barfiks;
14jover.jpg

Kurulum öncesi parçalar;
zsjuj9.jpg

167wcoo.jpg

24yrzvp.jpg

2czpstl.jpg

deuqlx.jpg

@mr_dblue yeterli süt yok içinde sütle beraber tüket pişman olmazsın.Hem artık görüntüde ve tatta değiliz değil mi ? Faydalıysa yenir içilir.

Son düzenleme:
kendine has spor salonun çok güzel gerçekten:)yulaf ezmesini sütle karıştırmayı dene bence daha iyi olur mesela ben sabahları yulaf+süt+bal+kuru kayısı,üzüm+lor peyniri karıştırarak yiyorum hatta bazen yumurta rafadansa sarısınıda içine döküyorum.hem bi kerede hepsi aradan çıkmış oluyor hem de lezzetli oluyor:)

kendine has spor salonun çok güzel gerçekten:)yulaf ezmesini sütle karıştırmayı dene bence daha iyi olur mesela ben sabahları yulaf+süt+bal+kuru kayısı,üzüm+lor peyniri karıştırarak yiyorum hatta bazen yumurta rafadansa sarısınıda içine döküyorum.hem bi kerede hepsi aradan çıkmış oluyor hem de lezzetli oluyor:)

süt elbette var içinde bende süt + 2-3 probis + lifalif döküyorum içine yoksa nasıl yensin kuru kuru.
senin sistemde güzel lor peyniri ile kara üzümü karıştırırım bende genelde eğer elimde olursada kabak çekirdeğide eklerim.

Göğüs programım hakkında endişeliyim.Çok güzel basıyorum ve şiştiğinide hissediyorum ama bakalım 1 ayın sonunda görücez.

max ot un asıl amacı güc artışıdır ama tabi ister istemezde hacimde artış oluyor.

max ot ta her hafta ağırlıklar artar :)

şuan bende max ot çalışıyorum 3. haftaya başladım. inanılmaz güc artışı sağladım. ee tabi hacimde farketti biraz ( insanların sölemesine göre)

max ot un asıl amacı güc artışıdır ama tabi ister istemezde hacimde artış oluyor.

max ot ta her hafta ağırlıklar artar :)

şuan bende max ot çalışıyorum 3. haftaya başladım. inanılmaz güc artışı sağladım. ee tabi hacimde farketti biraz ( insanların sölemesine göre)

daha 3. hafta değilim ancak max-ot'un en iyi hacim artışı sağlayan program olduğu söyleniyor.Elbette streching vs de yapıldığı sürece güç artışıda olacaktır.Ama esneme hareketlerini sakın ihmal etme

Odan güzel bunların sana maliyeti ne kadar oldu bizim arkadaşa alacaktık ondan sordum

Back
Yukarı