Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elbettekarar senin karışmak gibi olmasın ama ben senin yerinde olsam 350 tl ye iyi bir salona yazılırdım evde sadece kısıtlı kalacaksın salonda ise herşey var
artık bodyforumtr var burada para ile satın alamayacağınız bilgiler mevcut internettende hareketlerin nasıl yapıldığını dikkatli bir şekilde izlersiniz bence dumbell.bar.bench sehpası ağırlık istasyonu alın ve çalışmaya başlayın evde
Sahibinden gibi 2. el sitelerinde zaman zaman Marcy mwb 765 ve Dunlop G-764 gibi lat makarası olan bench sehpaları istediğiniz fiyatlarda düşer ve kesinlikle o paraya alabileceğiniz en iyi sehpalardır. Ama barlar ve ağırlıklar için 100 tl çok az bir rakam, artırmanız gerekecek.
Mersin/Erdemli de ikamet ediyorum. Spor salonu bulsam kaçırmayacağım ama en yakın salon 40 dakika uzaklıkta Sadece yol parası bile beni çok zor durumda bırakır.
İlçede salon bilen birisi varsa daha makbule geçer arkadaşlar bench_O
Alt yapıyı yapmak için evde belki tamam olur hatta kendi ağırlığında çalış sonra spor salonuna yazıl ben evde çalışıyorum 5000tl lik malzeme var ama artık yapamıyorum partner gerekiyor