Ağırlık Arttırma...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasjay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hasjay

Üye
Arkadaşlar kafama takılan bir şeydi...sizinde görüşlerinizi bi alayım dedim...''acaba siz bölgelere göre ağırlıkları kaçar kaçar arttırıyorsunuz?büyük ve küçük kaslar,piramit sistem vs...Umarım laf kalabalığı olmamıştır arama sonucun da bulamadım da.Sormamın nedeni ise gerelimi max seviyede tutmakla ilgili...

-Göğüs,omuz,bacak antremanlarında 15 tekrarı çıkarabildiğim ağırlığa 10 kg. takarsam 12 yi anca çıkarıyorum,1 10kg. daha eklediğimde bu tekrar 10 a düşüyor bu şekilde 6 tekrara kadar gidiyorum. Aynı ağırlıkla en fazla 2-3 idman üst üste çalışıyorum(örn: 1.göğüs idmanı 60 kg. ile başladıysam 2. göğüs idmanıda 60 ama 3. sünde mutlaka 70 olur)tabi bunlar sezonda, kür esnasında böyle, yoksa normal dönemde aynı bölgenin 4. idmanın da 1 arttırıma gidebiliyorum.
-Diğer bölgelerde de aynı sistem ama 10 kilo yerine 5 kg. luk arttırımlar gerçekleşiyor.
-Çok ekstra günlerde.. ki herkesin kendini güç ve kondüsyon açısından mükemmel hissettiği günler vardır.İşte o günlerde mümkün olduğunca kendi rekorlarımı kırmaya çalışırım. O antremanı takip eden ilk antremanda da o kiloların altına düşmemeye çalışırım. Kendi kendime '' Sen x kilonun altına girdin artık daha aşağısına girmek yok,geriye düşmüş sayarım'' diyerek motive ederim.

ilk set ısınma seti gibi sayılabilecek 15 tekrarlı rahat çıkan bir set oluyor. daha sonra hissettiğim şekilde arttırıyorum. motivasyonuma göre falan değişiyor.ama mutlaka bir önceki setten daha ağır oluyor.

ff

ya arşadaşlar ben anlayamadım.diyelimki göğüs hareketine birinci sette 60 la girdin ikinci sette 70 üçüncü sette 70 mı.bide diyelimki set set kilo artırdın en son cıktığın kiloyla kaç antreman çalışılmalı.bu konuyu iice bi acarsanız sevinirim hep kafamda soru işareti olarak kalıyor bu ağırlık artırma..

ya arşadaşlar ben anlayamadım.diyelimki göğüs hareketine birinci sette 60 la girdin ikinci sette 70 üçüncü sette 70 mı.bide diyelimki set set kilo artırdın en son cıktığın kiloyla kaç antreman çalışılmalı.bu konuyu iice bi acarsanız sevinirim hep kafamda soru işareti olarak kalıyor bu ağırlık artırma..

Agirlik arttirmandan kastin piramit set galiba

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/rl-k-de-iltirmeden-piramit-t52884.html?t=52884

buraya bakabilirsin tekrardan ayni seyleri yazmayayim dedim

Back
Yukarı