Ağırlık Arttırma ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haxcı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Haxcı

Üye
Arkadaşlar ne kadar sürede ne kadar ağırlık arttırmalıyız.Ben şu an ayda 1 kg arttırmayı hedefledim.Bu olmaz mı kuvvet kazanmak için daha mı fazla süre lazım ?
Bir de şınav çekerken üstüme 2,5 kglik ağırlık koyuyorum ama ağırlığı belime koyuyorum.O haldeyken yükü çok hissede miyorum.Acaba yanlış mı sırtıma mı koymalıyım ?

Arkadaşlar ne kadar sürede ne kadar ağırlık arttırmalıyız.Ben şu an ayda 1 kg arttırmayı hedefledim.Bu olmaz mı kuvvet kazanmak için daha mı fazla süre lazım ?
Bir de şınav çekerken üstüme 2,5 kglik ağırlık koyuyorum ama ağırlığı belime koyuyorum.O haldeyken yükü çok hissede miyorum.Acaba yanlış mı sırtıma mı koymalıyım ?
Hangi hareket için, kaç kilosun, squat, deadlift, bench presste kaç kilo kaç tekrar çalışıyorsun?

Hangi hareket için, kaç kilosun, squat, deadlift, bench presste kaç kilo kaç tekrar çalışıyorsun?

Abi ben evde çalışıyorum.Şu an için sadece biceps-triceps ve bilek çalışıyorum.Şu 3 bölgeyi öncelikli olarak geliştirmek güçlendirmek istiyorum.Kilom 65.

Çok farketmez.Ama nacizane tavsiyem bir sırt çantası içine ağırlığı koyman.Daha stabil olacaktır böylece. Bir de ayda 1 kg cok az onu haftada 1 kg olarak degistirip zamanla daha da artirmalisin kuvvetlenmek ici.Son olarak forumu araştır, şinav dışında çeşitli hareketler ekleyip kendine bir program cikarmalisin.

Çok farketmez.Ama nacizane tavsiyem bir sırt çantası içine ağırlığı koyman.Daha stabil olacaktır böylece. Bir de ayda 1 kg cok az onu haftada 1 kg olarak degistirip zamanla daha da artirmalisin kuvvetlenmek ici.Son olarak forumu araştır, şinav dışında çeşitli hareketler ekleyip kendine bir program cikarmalisin.

Yok bir programım var zatende.Bu şınav olayını merak etmiştim aldım cevabımı teşekkür ederim.Bu arada haftada 1 çok fazla geliyor.Mesela biceps ve bilekte haftada 1 şu an imkansız gibi.Benim hedefim şöyleydi.Örneğin bicepste şu an 7 kg ile 3x12 dumbell,hummer ve concentration curl yapıyorum.Amacım ilk 2 hafta böyle çalışmak 3 ve 4. haftalar dumbell curlu 8 kg ile hummer ve concentration curlu 7 kgile devam.İlk aydan sonrada tamamen 8 kgye geçmekti.Kısaca 7 kg sonra yarısını 8 kg sonra tamamen 8 kgye geçiş.

Back
Yukarı