Equdilaria
Üye
Merhabalar . Yaklaşık 9 10 Aydır Süregelen Bir Spor Yaşantım Var . İlk Başta Açılışı Evimdeki Elimdeki 4 Kg Lık Dumbelllar Vasıtası İlen Yaptım . Yaklaşık 2 3 Ay Evimde Takılıp Bİlinçsizde Spor Yaptıktan ve Rasgelelikten Doğan Bir Gelişme Gördükten SOnra Dengesiz Gelişmekten Korkup Bir Salona Yazıldım Yaklaşık 4 5 Ay Salona Devam Ettikten Sonra Geri Kalan 2 Ayımı Evde Tamamlamaya Karar Verdim . Eve Salonda Kullandığım Yaptığım Hareketlerin BEnzerini Gerçekleştirebileceğim Aletler Aldım . Bir Müddet Sonra Suplement Olayına Girmek İstedim ve Kendime Bir Protein Tozu Edindim (Syntha 6) . Kullanımı Sabahları Kahvaltıdan SOnra 2 Antremandan SOnra 2 Ölçek Şeklinde Götürdüm . Ardından Bir Kreatin Takviyem Oldu Onuda Spordan 30 Dakika Önce ve Sonrasında Protein Tozu İle Birlikte Olmak Kaydıyla Tükettim . Kilo Almam ve Bir Miktar Kütlesem Gelişim İhtacını Hızlandırma Gerekçesi İle Hardline Progainer Edindim . Spor Günleri Antremandan 30 Dakika Önce ve 30 Dakika Sonra Şeklinde Toplam 5 Ölçek 1 Porsiyon Tüketiyorum . Programım ise
Pazartesi
Göğüs - Biceps
Salı
OFF
Çarşamba
Sırt Kanat Triceps
Perşembe
OFF
Cuma
Omuz Bacak
Cumartesi - Pazar
OFF
Şeklinde . Bu Programa Okuduğum Pek Çok Yerde ki Kardiyo Antremanını Katmam Gerekliliği Sizce Ne Derecedir ? Ve Eğer Böyle Bir Gerek Varsa Programıma Entregre Nasıl Yapabilirim ? Bununda Haricinde Antreman Öncesi Isınma Hareketleri Sonra Her Zaman Karın Egzersizi İle Başlıyorum . Bunun Doğruluğu Yada Yapılması Gereken Farklı Bir Şekli Varsa Sizden Bilgi Almak İsterim Teşekkür Ederim Şimdiden İyi Forumlar ...
Pazartesi
Göğüs - Biceps
Salı
OFF
Çarşamba
Sırt Kanat Triceps
Perşembe
OFF
Cuma
Omuz Bacak
Cumartesi - Pazar
OFF
Şeklinde . Bu Programa Okuduğum Pek Çok Yerde ki Kardiyo Antremanını Katmam Gerekliliği Sizce Ne Derecedir ? Ve Eğer Böyle Bir Gerek Varsa Programıma Entregre Nasıl Yapabilirim ? Bununda Haricinde Antreman Öncesi Isınma Hareketleri Sonra Her Zaman Karın Egzersizi İle Başlıyorum . Bunun Doğruluğu Yada Yapılması Gereken Farklı Bir Şekli Varsa Sizden Bilgi Almak İsterim Teşekkür Ederim Şimdiden İyi Forumlar ...