Ağırlık Antremanı ve Cardio

Merhabalar . Yaklaşık 9 10 Aydır Süregelen Bir Spor Yaşantım Var . İlk Başta Açılışı Evimdeki Elimdeki 4 Kg Lık Dumbelllar Vasıtası İlen Yaptım . Yaklaşık 2 3 Ay Evimde Takılıp Bİlinçsizde Spor Yaptıktan ve Rasgelelikten Doğan Bir Gelişme Gördükten SOnra Dengesiz Gelişmekten Korkup Bir Salona Yazıldım Yaklaşık 4 5 Ay Salona Devam Ettikten Sonra Geri Kalan 2 Ayımı Evde Tamamlamaya Karar Verdim . Eve Salonda Kullandığım Yaptığım Hareketlerin BEnzerini Gerçekleştirebileceğim Aletler Aldım . Bir Müddet Sonra Suplement Olayına Girmek İstedim ve Kendime Bir Protein Tozu Edindim (Syntha 6) . Kullanımı Sabahları Kahvaltıdan SOnra 2 Antremandan SOnra 2 Ölçek Şeklinde Götürdüm . Ardından Bir Kreatin Takviyem Oldu Onuda Spordan 30 Dakika Önce ve Sonrasında Protein Tozu İle Birlikte Olmak Kaydıyla Tükettim . Kilo Almam ve Bir Miktar Kütlesem Gelişim İhtacını Hızlandırma Gerekçesi İle Hardline Progainer Edindim . Spor Günleri Antremandan 30 Dakika Önce ve 30 Dakika Sonra Şeklinde Toplam 5 Ölçek 1 Porsiyon Tüketiyorum . Programım ise

Pazartesi
Göğüs - Biceps
Salı
OFF
Çarşamba
Sırt Kanat Triceps
Perşembe
OFF
Cuma
Omuz Bacak
Cumartesi - Pazar
OFF

Şeklinde . Bu Programa Okuduğum Pek Çok Yerde ki Kardiyo Antremanını Katmam Gerekliliği Sizce Ne Derecedir ? Ve Eğer Böyle Bir Gerek Varsa Programıma Entregre Nasıl Yapabilirim ? Bununda Haricinde Antreman Öncesi Isınma Hareketleri Sonra Her Zaman Karın Egzersizi İle Başlıyorum . Bunun Doğruluğu Yada Yapılması Gereken Farklı Bir Şekli Varsa Sizden Bilgi Almak İsterim Teşekkür Ederim Şimdiden İyi Forumlar ...

metod doğru karın egzersizleri dahil olmak üzere kol idmanı günü idman bitiminide direk duşa in.Herhangib ibr şey yapm.

Carido yu ise illa yağ yakmam şart diyo isen ( bu aylarda) o zaman cardiio nu off günlerinde yap derim.

Genel olarak ben pek yapmam hatta hiç yapmam soranlarada tavsiye etmem ağırlık idmanı sonrası cardio yu.

Back
Yukarı