Ağırlık çalışması ve gelişen bölgelerde oluşan çatlaklar

Göğüs kaslarındaki gelişimim yavaş olduğu için son 1 aydır göğüs kaslarına oldukça yüklendim ve olumlu sonuçlar aldım. Ancak hızlı büyümeyle birlikte koltuk altıyla göğüsün birleştği noktalarda çatlaklar meydana geldi..

bu çatlaklar kalıcı mıdır? krem y.d benzeri bişey kullanmak gereklimidir?

eğer beyaz olmuşsa geç olabilir ancak kırmızı ise doktora git o sana ilaç yazıcaktır. bendede oluşmuştu benimkisi beyazladı doktor artık çok geç dedi.balık yağı içeren kremler var. geç olmadan kremi kullanman gerek.

Göğüs kaslarındaki gelişimim yavaş olduğu için son 1 aydır göğüs kaslarına oldukça yüklendim ve olumlu sonuçlar aldım. Ancak hızlı büyümeyle birlikte koltuk altıyla göğüsün birleştği noktalarda çatlaklar meydana geldi..

bu çatlaklar kalıcı mıdır? krem y.d benzeri bişey kullanmak gereklimidir?

Göğüslerini dinlendirerek çalışman daha iyi olacaktır. Her gün mü çalıştınız ? Çok sık çalıştıysanız eğer açma hareketi neticesinde çatlaklar meydana gelir , bizzat tanık oldum. 3 gün ara ideal sanırım göğüs çalışmaları için.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yar-klar-nas-l-ge-t4415.html
benzer bir konu yardımcı olabilir

cp1ft.jpg

bundan 6 sene önce resimde görülen Turgut hocama sormuştum bu soruyu, bana ani kilo aldığım için kas dokusunun büyüdüğünü ve genişlemek için de deriyi yırttığını söylemişti, ameliyat olduğumda doktor geçmez dedi :) özellikle beyaz olunca, güneşlenince oluyormuş

Son düzenleme:
eğer beyaz olmuşsa geç olabilir ancak kırmızı ise doktora git o sana ilaç yazıcaktır. bendede oluşmuştu benimkisi beyazladı doktor artık çok geç dedi.balık yağı içeren kremler var. geç olmadan kremi kullanman gerek.

henüz daha kırmızı... bi merhem kullanıyorum ama faydası olur mu bilemiyorum.. sözünü ettiğin beyaz çatlaklar belimde mevcut malesef..

Göğüslerini dinlendirerek çalışman daha iyi olacaktır. Her gün mü çalıştınız ? Çok sık çalıştıysanız eğer açma hareketi neticesinde çatlaklar meydana gelir , bizzat tanık oldum. 3 gün ara ideal sanırım göğüs çalışmaları için.

pazartesi ve cuma günleri göğüs çalısıyorum. ama oldukça agır calısıyorum. hızlı gelişimden oldu diye düşünüyorum.

En azindan idman sonrasi aldigin dus ertesi badem yagi, vucut yagi, nemlendirici gibi urunler kullanarak onlemeye calis. Varolanlara ancak lazer tedavisi.

Back
Yukarı