bence yavaş indirip hızlı kaldırmak o kadar pek birşey fark ettirmiyor ben 2sinide denedim yavaş indirip kaldırarak bir gün idman yaptm birde diğer biraz hızlı şekilde hızlıca indirip hızlıca kaldırdım ama 2haftada hiç destek almadım ve her iki idmandada göğüste kan toplandı bunu hissettm o antremanda şişti calıştırdığım idman bence önemli olan gerilim ve şişirmek için sadece nizami yapmak , indirip kaldırma hızı o kadar önemli değil bence. Ve yapılması gereken ayrıca kaldıramıyacağın ağırlığın altına girmemek ve desteksiz kendin yapabilmek; ben 4 set giriyorm ; 12-10-10-8 cıkıyor sadece son sette ağırlığı artırıyorum mesela ve vücudumun en iyi bölgeside göğüs.
Hareketi hızlı veya yavaş yapmak kesinlikle fark ettirir. En basitinden kasa uyguladığınız gerilimin süresi değişir. Daha iyi veya daha kötü diye yorum yapmıyorum ama kesinlikle fark olur.
Hareketi hızlı veya yavaş yapmak kesinlikle fark ettirir. En basitinden kasa uyguladığınız gerilimin süresi değişir. Daha iyi veya daha kötü diye yorum yapmıyorum ama kesinlikle fark olur.
bir hareketi yavaş yaparak [nizami] gerilimi cok hissettirerek yaparsan kas istediğini alır gelişim olur
bir hareketi hızlı yapıyorsan[nizami kaldığı şekilde] ağır kilo ile yapabilirsin ve kasın yeni ağırlığa alışırken daha cok zorlanır ve gelişim yine olur
her iki idmanda senin calıstırdığın adalene kan toplamasını oranın sıcak ölcüsünün artmasını sağlıyabilir ertesi gün dinlenirken beslenmen ise o kasa fayda sağlar bence her iki idmanda birbirinden farksız önemli olan beslenmemiz