Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
96 kg dan 68 kgye düşme7 aylık süreç ve devamı yorumlarınıza kalmış .
arkadaşlar öncece kadar öncelikle merhaba 1 sene önce 96 98 kg arasındaydım 6 aay sonrasında 68 kg ya kada indim resimlerde gördüğünüz gibi 68 kgya ındığım zaman ve kılo vermeye başladığım zaman bodye başladım yanı hem kardiyo ağırlıklı hafif ağırlıkla karışık setlerde çalıştım şuan kilom 76 almam gerektiğini söylediler 7 aylık sureçte ortalama olarak bu hale geldim şimdi azda olsa sorunlarım vicudum şişiyor ama eksiklikler var bulamıyorum karın kası adonıs gıbı kas değilde daha çok kol omuz bacak kanat göğüs ağırlıklı çalışıyorum kı bana gore istediğim vicut omuz kol gogus kanat bacak ağırlıklı bı vıcut karın bolgesınınde toplu durması benım ıcın yeterlı sızce nasıl beslenıp amacıma nasıl ulaşırım şuan ne yapmam gerekıyor ?[DOUBLEPOST=1391192363][/DOUBLEPOST]KOL 35.5 OMUZ 121 GOĞÜS 109 BEL 82 nereye ağırlık vermem gerekir isteklerim arasında kollarımın resımlerde bıraz düz çıkmış ki okadarda deil yanlız kolum suan 35.5 ama parçalama işini neden yapamıyorum anlamadım 32 cmden kol 35.5 oldu hala anlam veremıyorum ?
Gayet güzel, maşallah.
Parçalama zamanla olur biraz sabırlı olmalısın, bcaa kullanmayı eksik etme. Göğüslerin biraz aşağı sarkmış gibi hocanla bu konuyu konuş ona göre bir göğüs programı yap.
ewet o sorunun nedenı bellı galıba alt göğüs hiç çalışmadım bu sure boyunca bugun başladım alt göğüs ve dips hareketlerine toparlanacak umarım teşekkurler
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.
Kilitlenme Sebepleri : - Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!
Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız