9 Aylık Değişimim

Çok iyi nasıl bir antrenman programı ve beslenme şekli uyguladınız bende kendim araştırarak birşeyler yapmaya çalışıyorum da :)

Boyunun kısa olması aslında bi avantaj senin kas liflerin ve fibrillerin normalde 180 185 olan insanlardan daha kısa olduğu için gelişim süren de kısalıyor ama boy mu kas mı deseler bence boy
motivasyonun hep yüksek olsun devam :)

Çok iyi nasıl bir antrenman programı ve beslenme şekli uyguladınız bende kendim araştırarak birşeyler yapmaya çalışıyorum da :)
Haftada 4 gün gidiyorm hergün 2 bölge giriyorum supplement olarak whey+bcaa+kreatin alıyorum beslenmede sabah 3 yumurta 2 tam 1 beyaz okula beslenme çantası götürüyorum yaklaşık 200 gr pilav tavuk hergün 100-150 gr yulaf hergün 7 saat uyku en az ama cardio 0 :)

Teşekkürler inşallah antremanın hakkını verirsen sabredersen oluyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende başlayalı iki ay oldu ama çok bi değişim yok. Bende bcaa ya başladım bu ay aynı xamanda protein tozu ve kreatin de kullanıyorum sizin gibi. Tek sıkıntım çok iyi besleneniyoeum. Sabahlrı bir yumurta maksimum gün içşnde etli bi yemek kesin yiyorum akşamda evde ne varsa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende başlayalı iki ay oldu ama çok bi değişim yok. Bende bcaa ya başladım bu ay aynı xamanda protein tozu ve kreatin de kullanıyorum sizin gibi. Tek sıkıntım çok iyi besleneniyoeum. Sabahlrı bir yumurta maksimum gün içşnde etli bi yemek kesin yiyorum akşamda evde ne varsa

Sent from my iPhone using Tapatalk
beslenme düzeni oturmadan antreman çöpe gider.önce beslenme sağlam olacak.

Back
Yukarı