berkay7743
Özel Üye
Son Bench rekorun kaç 

gelişme yok malesefSon Bench rekorun kaç![]()
onu yapma amacım kalçamı daha iyi sıkabilmekti , bu sayede yükü belden alıp kalçama ve karın kaslarıma aktarabilmiştim. yerden alma mevzusunda ben de pek teknik bildiğimi söyleyemem bodoslama çıkarmıştım yukarı , ama power clean tekniğini öğrenebilirsen rahat olur diye düşünüyorum.Hocam bacakları daha açık tutmak denge için daha mı iyi ? Bizim salonda rack olmadığı için ohp yaparken baya zorlanıyorum ağırlığı omuz hizzasına getirene kadar enerjim bitiyor nerdeyse.Verebileceğiniz taktik var mı ?
YOU THINK BIG
YOU GET BIG
onu yapma amacım kalçamı daha iyi sıkabilmekti , bu sayede yükü belden alıp kalçama ve karın kaslarıma aktarabilmiştim. yerden alma mevzusunda ben de pek teknik bildiğimi söyleyemem bodoslama çıkarmıştım yukarı , ama power clean tekniğini öğrenebilirsen rahat olur diye düşünüyorum.
Ne kullanıyorsunuz ? Ben ağır kilo çekişlerde nasıra engel olacak bir eldiven olduğunu sanmıyorumPink hocam niye eldiven tavsiye etmiyosunuz ben takıyorum nasırı falan baya engelliyor
Deltanın bilekten bantlı bir eldiveni var mükemmel derecede koruyor nasır olacak bölgeler sadece sarı.Ne kullanıyorsunuz ? Ben ağır kilo çekişlerde nasıra engel olacak bir eldiven olduğunu sanmıyorum
YOU THINK BIG
YOU GET BIG
Zeo hocam sürekli eldiven kullanımında hiç nasır olmayacağı için sorun olmaz diye düşünüyorum ?nasır vücudun doğal bir tepkisi.esasında orada nasır oluşmazsa kötü.o bölge yumuşak doku olursa tekrar tekrar açılır bu sefer barı tutmak bile imkansız hale gelir.eğer çok muzdaripseniz strap kullanın fakat zamanla nasırlar oradaki doku daha güçlendikçe sorun olmaktan çıkar.