8 set 5 tekrar ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muris
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sizce ??

• yoksa zaman kaybimi ?

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    2

muris

Üye
Merhabalar uzun zamandir kafama takiliyor
8 set 5 tekrar hem kuvver hem kas hacim icin deniyen varmidir ? 6 aylir spor yapiyorum.
64kilotan 78 ciktim..
gunde 8 öğün yiyorum
somon baligindan
fistik ezmesi lor peybirin vesaire vesaire.
soruma gelicek olursak bastada belirtyim
8×5 ? Sizce ?

40 tekrar hem kuvvet hem hacim için muhtemelen iyi olur ama 4x10 çalışmaktan gözle görülür bir farkı olacağını zannetmiyorum. O açıdan zaman kaybı anlamına gelebilir. Denedin mi desen denemedim.

40 tekrar hem kuvvet hem hacim için muhtemelen iyi olur ama 4x10 çalışmaktan gözle görülür bir farkı olacağını zannetmiyorum. O açıdan zaman kaybı anlamına gelebilir. Denedin mi desen denemedim.
[DOUBLEPOST=1427277753][/DOUBLEPOST]1 ay denemyi dusunuyorum. Veya 1 bucuk ay

Eklentiler

• received_10206438335063737.jpeg
    received_10206438335063737.jpeg
    78,1 KB · Görüntüleme: 449
Birkaçkez salondaki hocayla antreman yaptık,ben onun antremanına uyuyordum,antreman dediğimiz
8*8 squat
Ardından
8*8 deadlift, set araları iki dakika dinlenme,bitirici antremanlardı.

Merhaba. 8 10 set 5 6 tekrar çalışan biri olarak denemenizi öneririm. Ağırlıklarda ciddi artış oluyor ve gerçekten antrenman yaptığınızı hissediyorsunuz. Tabi bu sistemde beslenme hayli önem kazanıyor. Iyi bir beslenmeye sahipseniz denemeye değer. Başarılar.

Merhaba. 8 10 set 5 6 tekrar çalışan biri olarak denemenizi öneririm. Ağırlıklarda ciddi artış oluyor ve gerçekten antrenman yaptığınızı hissediyorsunuz. Tabi bu sistemde beslenme hayli önem kazanıyor. Iyi bir beslenmeye sahipseniz denemeye değer. Başarılar.
Bende denemek istiyorum o yuzde konuyu actim. Bosa zaman kaybi olmadin diy sordum tsk ler peki thorm hacim kazandin mi ?

Evet. Ben de hacim amaçlı uyguluyorum. 4x8-12 programını uyguladığım döneme göre daha iyi hacim kazandım.

Back
Yukarı