8 pack ?

Bilmiyorum belki de bana öyle geldi ama dikkat ettim de elimle yoklayınca 8 tane baklava var gibi sanki , araştırdım biraz genetik falan yazıyordu mümkün mü acaba ? Ya da başka bi kas mı dokunduğum ? Amacım dalga geçmek falan değil cidden soruyorum

8 inin de görünmesi için %5 gibi bir yağ oranı ve iyi gelişmiş karın kasları gerekir . bu sporda profesyonel aşamaya geçmeden olacak birşey değil

8 pack bence genetik anatominle ilgili birşey bende de çok belirgin üstte 4 altta da çok az görünen 2 adet var yağ oranımı çok düşürdüğüm halde bu böyle ama bence en estetik 6 pack derim ben :)

aynen ortadaki kas grubu genetik olarak ya 2 parçaya daha ayrılmış oluyor yada tek parça oluyor sonuçta 8 yada 6 parça oluşuyor . Aynı zamanda 8 parçalı kas grubu 6 lı gruptan daha fazla karında dağılım gösteriyor , daha geniş daha uzun oluyor . Bu durum geliştirebilen için iyi olur fakat geliştirmesi 6 lı gruba göre daha zor görünüyor :D . Bu durum hangi genle aktarılıyor bilmiyorum ama kas haritası ve vücut tipi form olarak birincil ebeveynlerden kesin geçer diyemeyiz . Babam mezo yapıda olmasına rağmen ben ekto yapılı bir insanım mesela :) bu durumda genler daha çok ikincil nesle benziyor denilebilir (kesin olmamakla birlikte )
Bence de 6 lı grup daha estetik ve güzel duruyor

Bizde herkes mezo hocam , görsellerde baktımda 10 pack bile var :D photoshoptur büyük ihtimalle :D

Back
Yukarı