8 milyon kez izlenmiş karın çalışması

arkadaşlar vereceğim adresteki calışmayı taklit ederek, bitene kadar yapın ve 2 haftada bir ders atlayın mükemmel bi karın çalışması, bigün calışıp ertesi gün dinleniyosunuz, eğer yağsız bi karna sahipseniz 3 haftada baya bişeyler ortaya çıkar. ben uyguladım biraz zor animasyonu taklit ederek ve aynı tempoda yapın . iki harekette bir 30 sn dinlenme yaptırıyo bence gördüğüm en iyi karın egzesi. denemenizi tavsiye ederm..

https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474&feature=relmfu

dumbelllls

benims orumda bu egzersizi yan karın kaslarına daha fazla hacim vermek için bi ağırlık kullanarak yapabilrmiyiz eğer mümkünse ağırlığı nerede tutmamız gerekir

evet bende izleyenler arasındayım..görüldüğü kadar basit olsa keşke :)..hareketler çok çok yararlı o tartışılmaz...

eve gidince izliyim , işyerinden açılmıyo bu video siteleri :S

Ben hareketleri bir kaç hafta denedim ama belirli bir düzende değil tabii ki. O en sondaki hareketi yapmak ölüm gibi.

En sondan bir önceki de olabilir.

Hani hem ayaklarını kaldırıyorsun hem de kendin kalkıyorsun. Ama artık o hareketi yapabiliyorum. Onu yapmak 2-3 haftanızı alır. Sıfırdan başlayan biri için çok daha zor.

ABS WorkOut sistemin adı.

ben nasıl ders atlıcamı anlayamadım zaten videode galiba 6 yada 8 hareket var nasıl der atlıcaz zaten 1 tane video var yardımcı olur sanız sevinirim

Back
Yukarı