Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 aylık bir gelişme düşüncelerinizi bilmek isterim
nasıl başladıgına bakmak lazım ama 8 aya gore cok yetersız sırt yok alt karın yaglı zayıfsın kolunun cm bılmıyorum ama 36 gibi geldi bana genel olarak her yer eksik bir beslenme programı ve daha düzenli spor şart bu vücuta tabı nasıl basladıgında onemlı yanı kilo boy kendın hakkında daha fazla bılgı vermelısın ayrıca cıplak olmalısın yanı gıysı var bırsey anlayamayız ama suan ıcın yetersız ayrıca bır tavsıye yanlıs anlama ama bu kadar dar gıyınme alay konusu olursun arkadasların tarafından veya senı goren büyük bir insan, vücut geliştiren herhangi birisi tarafından komik gorulebilir yani biraz daha bol şeyler tercıh et yıne dar olsun ama yapısmasın uzerıne cunku tasıyacak vücut yok daha
[DOUBLEPOST=1409777355][/DOUBLEPOST]arkadaşlar 8 ay önce 78 kiloydum fitnessa başladım ve geçtiğimiz ay 68 kiloydum fakat düzenli beslenemediğim için protein tozu aldım ve şuan 73 kiloyum, iyi kötü yorumlarınız için teşekkür ederim