8 aylık before - after gelişim

Bence muhteşem olmuş azmin için tebrikler.

Çok başarılı olmuş 8 ayda anca bu kadar yapılır tebrik ederim. supplement kullandınmı hiç ? kullandıysan kaçıncı aydan sonra kullandın hangi supplementleri aldın birde beslenme düzenini yazabilirmisin :) birde kür yaptınmı hiç ?

tebrikler gerçekten çok iyi ve orantılı bir değişim geçirmişsin sende bir best model potansiyeli var. boy ve tip oldukça müsait bence şansını denemelisin

Güzel gelişim ama fotoğraflar az farklı açılardan farklı pozlarda olması lazım daha iyi değerlendirebilmek için. Hiç 1,90lık gibi durmuyorsun , dedim ya foto lazım daha fazla.

Tebrikler baya güzel gelişim peki supplement kullandınız mı ?

supplement 1 ay kullandım suan devam ediyorum 1.5 ay oldu kullanalı ama bu fotoğraflarda supplementli halim yok suanki onu atıcam bırazdan Weider premium whey Weider mega fort ve Cla kullandım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:06 ----------

Çok başarılı olmuş 8 ayda anca bu kadar yapılır tebrik ederim. supplement kullandınmı hiç ? kullandıysan kaçıncı aydan sonra kullandın hangi supplementleri aldın birde beslenme düzenini yazabilirmisin :) birde kür yaptınmı hiç ?

Supplement i 6. aydan sonra kullanmaya basladım cunku sıkılasmam lazımdı beslenme olarak asırı dıkkat ettıgım söylenemez ama 1 ay cok sıkı dıyete gırdım ondan sonra tavuk pilav bastırarak toparladım diyet söyle

sabah 10 haslanmıs yumurta beyazı yağsız domates salatalık veya 1 tatlı kaşığı doğal zeytinyağı

diğer öğünlerde 3 saatte bir haslanmıs tavuk gogsu soğan ve salata bu sefer günde 4 lt su en az

ve yemekden 1.5 saat sonra yeşil elma günde max 2 tane .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:10 ----------

İyi görünüyor,emeğinize sağlık,birkaç farklı poz olsa daha iyi yorum yapabilirdik. :)

arkadasım bide bu var en yeni resmim bu son hallerım 1 hafta once cekildi

http://o1309.hizliresim.com/1f/x/t40np.jpg

çok başarılı olmuş bravo ya. umarım bırakmazsın da ilerleyen zamanlarda dahada gelişmiş halini görebiliriz.
saygılar.

öncelikle tebrik ederim.nasıl çalışma yaptınız günde kaç saat ağırlıkla uğraştınız, ben kiloluyum yeni başladım bi yardımcı olursan lütfen.

Gelişim ve azminizden ötürü tebrik ederim. Gerek boy, gerek genetik yönden de şanslısınız. Uzun yıllar vgye devam etmeniz dileği ile iyi çalışmalar.

Back
Yukarı